Fordele ved leasing af udstyr

Det kan være en dyr affære at investere i udstyr, der også indebærer løbende vedligeholdelse. Det har derfor betydning for din virksomheds drift, hvordan du vælger at lease dine investeringer.

Der er mange fordele ved leasing af udstyr hos GRENKE Danmark. Med leasing af udstyr kan du gøre brug af den nyeste teknologi og bibeholde din likviditet. Det er endvidere hurtigt og enkelt, samtidig med at vi tilpasser leasingløsningen til din virksomheds behov.

Vi har opstillet en liste over nogle af de mange fordele, der er forbundet med leasing af udstyr frem for direkte køb. I samarbejde med GRENKE Danmark kan du få løsninger, hvor:

 

  • Du undgår at binde likviditet i investeringen af udstyret.

 

  • Du betaler en fast månedlig ydelse i leasingperioden.

 

  • Du får en leasingløsning, der passer konkret til dig og din virksomheds behov i samarbejde med en af vores finansielle rådgivere.

 

  • Du kan løbende skifte udstyret ud, så du hele tiden er opdateret med den seneste teknologiske udvikling på markedet.

 

  • Du har mulighed for at overtage udstyret ud fra en aftalt restværdi, eller du kan helt vælge at levere udstyret tilbage, når leasingaftalen ophører.

 

Hvem leaser vi til?

I GRENKE Danmark finansierer vi it-udstyr gennem vores leasingløsninger til mange forskellige formål og brancher. Vi finansierer alt lige fra LED teknologi, kopimaskiner, robotter til det nyeste softwaresystem på markedet. Det kan være brancher inden for service, detail, håndværk, sundhed eller produktion. 

 

Hvordan fungerer leasing af maskiner?

GRENKE gør det nemt for dig at indgå en aftale vedrørende leasing af maskiner. Vi har aftaler med virksomheder i alle størrelser. En leasingaftale med GRENKE betyder, at du leaset udstyret, der er tale om. Det er altså GRENKE, der ejer udstyret, men du erhverver dig brugsretten til det i hele leasingperioden. Du kan frit vælge mellem vores mange forhandlere. Med en aftale på plads med din forhandler indgår du efterfølgende en leasingaftale med GRENKE Danmark.

Når udstyret er leveret og godkendt af dig, betaler vi forhandleren. Herefter træder leasingaftalen i kraft, og du betaler en fast ydelse i en bestemt periode , som vi i fællesskab finder ud af, afhængig af hvad der likviditetsmæssigt passer dig bedst.

Lige meget hvilket behov din virksomhed står overfor, og lige meget hvilken størrelse din virksomhed har, står vi altid klar til at tage hånd om din forespørgsel. Det er selvfølgelig altid helt uforpligtende at sende en forespørgsel, hvis du går med overvejelser om leasing af udstyr. Du kan sende din forespørgsel til os her.

 

Vores leasingløsninger tilpasses dine behov

Vi har flere forskellige leasingløsninger, du kan benytte dig af, både hvis du er på udkig efter en klassisk leasingaftale, men også hvis du er på udkig efter en leasingaftale hvor service indgår, som er helt unik for din arbejdsmæssige situation. En leasingaftale med GRENKE er enkel og fleksibel, og så er det en fordelagtig løsning til finansiering af jeres virksomheds udstyr. Du vælger selv om leasingperioden skal vare 18 eller 60 måneder, perioden skal passe til udstyres forventede levetid.

Læs mere om finansiering af udstyr her.

Har du og din virksomhed derimod løbende brug for leasing af udstyr, kan det være en fordel at du benytter dig af GRENKEs rammeaftale.

Med en rammeaftale får vi i fællesskab fastlagt en ramme for, hvor meget du forventer skal investeres over en periode fra 18 til 60 måneder, afhængig af, hvad der passer dig bedst. Samtidig har du mulighed for løbende at udskifte udstyret til mere tidssvarende udstyr, så du hele tiden er med på markedets seneste teknologiske udvikling.

 

Er du nysgerrig på at høre mere om dine leasingmuligheder hos os?

I GRENKE Danmark hjælper vi dig med at finde den leasingløsning, der passer bedst til dig. Vi giver dig kvalificeret rådgivning og tilbyder leasingløsninger, der er tilpasset både dit behov og udstyrets levetid og holdbarhed. Udfyld vores kontaktformular her og send os din forespørgsel. Vi svarer dig inden for 24 timer.

Følg os også på LinkedIn, hvor vi løbende deler nyheder.