Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Vi er erfarne trendsættere

Er du sikker på, du er god til dit arbejde? Det kan vi godt lide at høre

Som erfaren leder har du sikkert haft et alsidigt karriereforløb. Men det betyder ikke, at du ønsker at hvile på laurbærrene. Det stik modsatte er faktisk tilfældet. Er du på udkig efter en ny udfordring, hvor du kan føre dine egne idéer ud i livet og inspirere andre? Den indstilling kan vi godt lide. Den passer ind i den kultur, som vi stræber efter i vores virksomhed. Så vi vil gerne have muligheden for at opnå succes og udvikle os sammen med dig i fremtiden.

Vores kunder er entreprenører. Vi tænker på samme måde, som de gør

Det er også lige præcis den ånd, vi ønsker at se hos vores medarbejdere. Vi er på udkig efter medarbejdere til vores ledelsesteam, som ønsker at føre deres idéer ud i livet sammen med os. For at opnå personlig og fælles succes.

"Her bliver man tanket op med viden. "

// BIRGITTE FUGLSANG, ansvarlig for centraliseret salg & service

Forandring, der driver karrieren

"GRENKE er en innovativ virksomhed, der tilpasser sig udviklingen i samfundet. Der er hele tiden nye udfordringer og det indebærer, at man nogen gange er nødt til at gøre ting, man aldrig har gjort før. Det skal man være indstillet på – og specielt som leder. Hvis man er villig, giver GRENKE sine medarbejdere nogle fantastiske muligheder. Er det ikke noget alle virksomheder påstår? Måske. Men i GRENKE fører vi denne påstand ud i livet. Vi sætter pris på erfaring, men ved også, at den rigtige personlighed er afgørende i vores GRENKE DNA, som er ”ærlighed, tillid og samarbejde”. Det er jeg selv et eksempel på. Jeg har arbejdet med ledelse, salg og indkøb i den grafiske branche, hvor jeg  i foråret 2019 blev ansat som filialchef i GRENKE. Udover, at mine meninger bliver hørt, så har jeg fra mine kolleger, både i Danmark og i Tyskland lært en del. Vi har nemlig et stort bagland med en enorm viden i GRENKE, og der er altid mulighed for at lære nyt. "

Noget, vores mange medarbejdere har til fælles, er entreprenørskab

Entreprenørskab er en del af vores virksomhedskultur – og derfor er vi på udkig efter medarbejdere, som tænker på samme måde som os. Personer, der ikke bare vil gøre deres arbejde, men som ønsker at deltage aktivt i forretningen. Så vi kan udvikle os i fællesskab, både personligt og fagligt.

Det gør et job hos GRENKE til noget ganske særligt

Du har brug for det rette arbejdsmiljø for at kunne stå i spidsen for et hold af engangerede medarbejdere og krævende projekter med gode resultater. GRENKE kan tilbyde dig optimale arbejdsforhold.

Vi giver stor frihed til at træffe beslutninger og klart definerede ansvarsområder. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

Vi tænker ikke i de vante baner, når det drejer sig om løsninger. Og der er ikke nogen strenge strukturer i vores processer.

Vi er en global virksomhed, og vi giver vores ledere internationale muligheder, hvor de kan vise, hvad de kan.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.

Vi giver stor frihed til at træffe beslutninger og klart definerede ansvarsområder. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

Vi tænker ikke i de vante baner, når det drejer sig om løsninger. Og der er ikke nogen strenge strukturer i vores processer.

Vi er en global virksomhed, og vi giver vores ledere internationale muligheder, hvor de kan vise, hvad de kan.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.

Derfor bør du blive ved med at arbejde hos GRENKE

Som en erfaren leder er du nødt til nøje at overveje dine jobmuligheder. Vi anbefaler en virksomhed, som er i konstant vækst, og som har en moderne virksomhedsfilosofi baseret på succes. GRENKE.

De muligheder vi byder på

Som succesfuld virksomhed kan vi tilbyde dig spændende jobudsigter, et internationalt perspektiv og fordelagtige vilkår. Men vi arbejder på en helt anden måde. Som entreprenører. Vi giver dig stor frihed, herunder også myndigheden til at træffe uafhængige beslutninger og til at hjælpe med at fastlægge strategiske mål. Men vi giver dig også et stort ansvar – for budgetter, for medarbejdere og for at sikre, at vores virksomhed er klar til at gå fremtiden i møde. Personer, der synes, at denne måde at arbejde på lyder spændende, er velkomne hos GRENKE. De får mange muligheder for at hjælpe med at udvikle vores virksomhed og sætte deres præg på den.

Hvilket område interesserer du dig for?

Som international specialist inden for finansiering kan vi tilbyde dig spændende jobmuligheder og udfordringer inden for dine fagområder.

Har vi vækket din interesse?

Tag et kig på vores ledige jobs, og find den stilling, der passer bedst til dig.

Er der andet, du gerne vil have at vide? Vi hjælper gerne.

Hvis du har flere spørgsmål om job hos GRENKE, rådgiver vi dig gerne personligt. Du er velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam eller til at skrive til os via vores kontaktformular.

Maj-Britt Bonnesen

HR chef
Telefon: +45 44 52 88 11

Mere om os

GRENKE-gruppen

Vores løsninger hjælper kunder over hele verden med at udvikle deres virksomheder helt som de ønsker det. Vi giver dem et finansielt spillerum, når de har behov for det, og giver dem mulighed for at erobre markeder og kunder med nye idéer. Klik på linket for flere oplysninger.

Events

Som en succesfuld virksomhed er vi altid på udkig efter praktikanter, som gerne vil udvikle sig sammen med os. Du kan møde os personligt på forskellige erhvervs- og jobmesser. Klik på linket for at se de næste planlagte events.