Institutioner

Vi giver kommuner, skoler og offentlige organisationer den frihed, de har brug for. Vi gør det samme for sportsklubber, politiske partier, foreninger og religiøse institutioner. Vi gør det med kundetilpasset finansiering og personlig rådgivning leveret på fordelagtige vilkår.

Fordelagtige vilkår og enkel behandling

grenke hjælper allerede en lang række kommuner og offentlige institutioner med kundetilpassede finansieringsløsninger.

Du kan stole på vores erfaring

For dig er det kendsgerningerne, der tæller. Derfor er grenke den rigtige for dig. Vi er ikke bare værdsat på grund af den ekspertise, vi har opbygget i løbet af mere end 40-års arbejde med offentlige myndigheder, men også fordi vi hjælper vores kunder personligt, lige fra den første aftale til aftalens udløb. Det giver dig ro i sindet, når det drejer sig om ansvarlig administration af finansielle midler. Så tag os i betragtning, hvis du overvejer leasing.

Du er i sikre hænder hos grenke

Erfaren

Gennemskueligt

Personligt

Kundetilpasset

Erfaren

Gennemskueligt

Personligt

Kundetilpasset

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Vores serviceydelser bringer dig på forkant

Lige fra laptops, 3D-printere til medicoteknisk udstyr. Med grenkes finansieringsløsninger kan du forbedre din produktivitet og din konkurrencedygtighed.

Erfaring skaber tillid

grenke giver dig den nødvendige frihed til at slippe din entreprenørånd løs. Det hele er kundetilpasset og til fordelagtige vilkår.

Din succes er vores drivkraft

Siden 1978 har vi engageret os i at hjælpe virksomheder, som stræber efter at nå deres mål. grenke er en alsidig formidler for små og mellemstore virksomheder. 

Uanset om du er aktiv inden for industri, detailhandel eller i servicesektoren. Du har vores erfaring i ryggen.

Udvalgte produktløsninger

Vi hjælper dig med at opnå dine mål - med vores løsninger: