GRENKE i Danmark

GRENKE blev grundlagt i Baden-Baden i Tyskland i 1978. Vores første filial i Danmark blev åbnet i 2002.

Løsningsorienteret

Tilgængelige

Troværdige

Korpsånd

Løsningsorienteret

Tilgængelige

Troværdige

Korpsånd

Vi er GRENKE

GRENKE tilbyder leasingløsninger til virksomheder i alle brancher. Vi er en del af en global koncern, som i over 40 år har specialiseret sig i at hjælpe vækstorienterede virksomheder med at stabilisere og udvikle deres forretning. Gennem leasing forbedrer vi jeres mulighed for at frigive likviditet og anskaffe det udstyr, som er vigtigst for jeres virksomhed. I kan lease direkte hos os eller via en af vores mange forhandlere. Sammen skaber vi overblik og overskud, så I kan optimere og prioritere jeres likvide indsatser - nu og i fremtiden.

Vi ved, at tid er penge. Derfor har vi stor respekt for, at I får hurtig hjælp til jeres kreditvurdering. Vores team er trænet i at sætte sig grundigt ind i jeres forretning, økonomi og behov. Og vores effektive kreditvurderingssystem sikrer, at I får et svar inden for 24 timer. Som kunde hos os, får I adgang til en brugervenlig portal. Den hjælper med at give et økonomisk overblik, så I undgår uforudsete udgifter og kan reagere i god tid på et oplyst grundlag.

 

Det er vigtigt for os at være i nærheden af jer og jeres forretning. Vores lokale afdelinger styrker vores ønske om at give jer en tæt og personlig service. Vi er oprigtigt interesserede i at lære jer at kende og forstå jeres forretning. Vi har erfaring og bred viden fra mange brancher. Det styrker vores evne til at være ekstremt løsningsorienterede og kunne tilpasse aftaler efter netop jeres behov. Med over 10.000 leasingaftaler i Danmark, er det lykkedes os at opnå en stærk position med mange loyale kunder og forhandlere.

 

I vores verden kan stort set alt leases, så længe aftalen overholder de regulativer og tilsyn, vi er underlagt. Det er helt naturligt for os at indgå aftaler, som bygger på ordentlighed, tillid og transparens. Vi er kendte for at være meget tydelige i vores kommunikation, og vi bestræber os altid på, at gøre en forholdsvis kompliceret proces enkel og forståelig. Det skaber tryghed for alle parter.

 

Vores succes bygger på fremdrift, høj faglighed og en stor ansvarsfølelse. Ligesom vores kunder, er vi optaget af at vokse samt udvikle vores forretning og medarbejdere. Vi har organiseret os på en måde, som sikrer at alle vores medarbejdere får mulighed for indflydelse. Det er vigtigt for os, at alle bliver hørt, og at viden bliver delt med hinanden. Det giver os et overskud til at støtte op om jeres drømme i forhold til at udforske og realisere nye og spændende forretningsmuligheder.

Fleksible løsninger i en pakke

Store bedrifter har ofte en ydmyg begyndelse. Det eneste, der er brug for, er at man har selvtilliden og den finansielle frihed til at føre sine idéer ud i livet.

 

Hos GRENKE er vi entreprenører hele vejen igennem. Derfor vil vi gerne vove noget og give vores kunder nogle muligheder. Uanset om du ønsker at lease højteknologisk IT-udstyr eller hele din kontorindretning, kan GRENKE Danmark hjælpe dig med det og meget mere. Engageret administration af utallige små aftaler er vores speciale. Vi gør processen personlig og arbejder med den samme entreprenørånd, som vi ved også driver dig.

 

I årenes løb har vi ageret efter vores motto ”Fast. Forward. Finance”, hvilket har gjort os til en af branchens førende virksomheder. Vi fortsætter med at arbejde utrætteligt på at udvikle nye løsninger for at hjælpe vores kunder.

GRENKE Denmark i tal*

GRENKE Danmark er din lokale partner, uanset hvor du er. Tallene taler for sig selv:

1
Erhverv: leasing
4
Filialer i Danmark
2002
GRENKE Danmark har hovedsæde i Herlev
32
Medarbejdere i Danmark

*31.12.2023

GRENKE i nærheden af dig

Det er nemt at finde os. Vælg dit land, og indtast din position, så får du kontaktoplysningerne til den nærmeste GRENKE-filial.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

De seneste nyheder

29

jan. 2024

Hvad betyder sales lease back?

En enkel forretningsmodel med stor effekt Sale and Lease Back er en finansiel transaktion. Det begynder med, at en virksomhed ejer noget udstyr, som fx en it-udstyr eller produktionsmaskine de ønsk...

17

nov. 2023

Kontorelev med speciale i administration

Som kontorelev i GRENKE tages der hånd om din udvikling fra første dag. Uddannelsen er et 2-årigt forløb med henholdsvis skoleophold og arbejde på kontoret, som en del af CSS afdelingen (Centralize...

Noget andet, du måske er interesseret i

GRENKE Denmark hjælper dig gerne med vores erfaring, ekspertise og absolutte engagement. Læs mere her – eller få en snak med os.