GRENKE i Danmark

GRENKE blev grundlagt i Baden-Baden i Tyskland i 1978. Vores første filial i Danmark blev åbnet i 2002.

Lad os gøre det nemt for dig

Du har alle idéerne. GRENKEs løsninger har skabt de finansielle rammer for virksomheders succes i omtrent 40 år – hurtigt, nemt og personligt.

Fleksible leasingløsninger i én pakke

Store bedrifter har ofte en ydmyg begyndelse. Det eneste, der er brug for, er at man har selvtilliden og den finansielle frihed til at føre sine idéer ud i livet.

 

Hos GRENKE er vi entreprenører hele vejen igennem. Derfor vil vi gerne vove noget og give vores kunder nogle muligheder. Uanset om du ønsker at lease højteknologisk IT-udstyr eller hele din kontorindretning, kan GRENKE Danmark hjælpe dig med det og meget mere. Engageret administration af utallige små aftaler er vores speciale. Vi gør processen personlig og arbejder med den samme entreprenørånd, som vi ved også driver dig.

 

I årenes løb har vi ageret efter vores motto ”Fast. Forward. Finance”, hvilket har gjort os til en af branchens førende virksomheder. Vi fortsætter med at arbejde utrætteligt på at udvikle nye løsninger for at hjælpe vores kunder.

GRENKE Denmark i tal*

GRENKE Danmark er din lokale partner, uanset hvor du er. Tallene taler for sig selv:

1
Erhverv: leasing
4
Filialer i Danmark
2002
GRENKE Danmark har hovedsæde i Herlev
30
Medarbejdere i Danmark

*31.12.2021

GRENKE i nærheden af dig

Det er nemt at finde os. Vælg dit land, og indtast din position, så får du kontaktoplysningerne til den nærmeste GRENKE-filial.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

De seneste nyheder

25

jan 2022

Erhvervsleasing til små- og mellemstore virksomheder

Erhvervsleasing til små- og mellemstore virksomheder

Indfør teknologier, når behovet opstår For at bibeholde sin position og følge med udviklingen på et fortsat konkurrencepræget marked, er det essentielt at virksomheder regelmæssigt investerer i ny ...

13

dec 2021

15 år i spidsen for GRENKE Danmark

Hvordan så GRENKE ud for 15 år siden, da du startede? ”Dengang var GRENKE en mindre innovativ europæisk leasingvirksomhed med stærke rødder i Baden-Baden i Sydtyskland. Der var 250 medarbejdere, og...

Noget andet, du måske er interesseret i

GRENKE Denmark hjælper dig gerne med vores erfaring, ekspertise og absolutte engagement. Læs mere her – eller få en snak med os.