Vi er løsningsorienteret

Søger du udfordringer?

Det er musik i vores ører

Efter at have etableret dig selv med succes i nogle år har du bevist over for dig selv og andre, at du er god til dit arbejde, og at du er en del bedre end gennemsnittet. Nu venter du på at tage det næste skridt i din karriere og er på udkig efter udfordringer, som er et niveau højere end det, du har lavet indtil videre. Den tankegang kan vi godt lide. Vi tænker på samme måde. Så lad os opbygge en succesfuld fremtid og udvikle os i fællesskab.

Vores kunder er entreprenører. Vi tænker på samme måde, som de gør

Det er også lige præcis den ånd, vi ønsker at se hos vores medarbejdere. Vi er på udkig efter medarbejdere til vores team, som ønsker at være aktivt involverede i vores forretning og opnå vores fælles mål. For at opnå personlig og fælles succes.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

"God kundedialog danner rammen for GRENKEs succes. "

// JONAS VANGAA,, CSS medarbejder

Personlige og faglige relationer gennem professionelt netværk

"GRENKE er en virksomhed med stort potentiale for vækst i hele verden. GRENKE er med til, at skabe fundamentet til mit liv videre ude på arbejdsmarkedet, både socialt, men i den grad også fagligt. Hos GRENKE bliver jeg udfordret på mange forskellige ommåder, hvilket medfører læring, som jeg er yderst taknemmelig for".

Noget, vores mange medarbejdere har til fælles, er entreprenørskab

Entreprenørskab er en del af vores virksomhedskultur – og derfor er vi på udkig efter medarbejdere, som tænker på samme måde som os. Personer, der ikke bare vil gøre deres arbejde, men som ønsker at deltage aktivt i forretningen. Så vi kan udvikle os i fællesskab, både personligt og fagligt.

Det gør et job hos GRENKE til noget ganske særligt

Du har brug for det rette arbejdsmiljø for at kunne komme videre i din karriere og for at gøre dit arbejde på bedste vis. GRENKE kan tilbyde dig optimale arbejdsforhold.

Vi ser muligheder og tænker i løsninger. 

Vi sætter vores lid til omfattende personligt ansvar og selvstændigt arbejde. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

Vi er en global familievirksomhed, der prioriterer åbne og ordentlige arbejdsforhold.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.

Vi ser muligheder og tænker i løsninger. 

Vi sætter vores lid til omfattende personligt ansvar og selvstændigt arbejde. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

Vi er en global familievirksomhed, der prioriterer åbne og ordentlige arbejdsforhold.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.

Derfor bør du arbejde for GRENKE

Det er ikke nemt at vælge, hvor man skal søge de næste jobmuligheder. Vi anbefaler en virksomhed, som er i konstant vækst, og som har en moderne virksomhedsfilosofi baseret på succes. GRENKE.

Muligheder

Som succesfuld virksomhed kan vi tilbyde dig spændende jobudsigter, et internationalt perspektiv og fordelagtige vilkår. Men vi arbejder på en helt anden måde. Som entreprenører. Vi har en masse frihed, myndighed til at træffe beslutninger og fælles bestemmelse. Måden vi arbejder på er kendetegnet ved, at vi siger ja til enhver udfordring, og gør alt hvad vi kan for at finde den bedste løsning. Personer, der synes, at denne måde at arbejde på lyder spændende, vil have fantastiske jobmuligheder i vores virksomhed. 

Hvilket område interesserer du dig for?

Som international specialist inden for finansiering kan vi tilbyde dig spændende jobmuligheder og udfordringer inden for dine fagområder.

Har vi vækket din interesse?

Tag et kig på vores ledige jobs, og find den stilling, der passer bedst til dig.

Er der andet, du vil have at vide? Vi hjælper gerne.

Hvis du har flere spørgsmål om job hos GRENKE, rådgiver vi dig gerne personligt. Du er velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam eller til at skrive til os via vores kontaktformular.

Maj-Britt Bonnesen

HR chef
Telefon: +45 44 52 88 11

Mere om os

GRENKE-gruppen

Vores løsninger hjælper kunder over hele verden med at udvikle deres virksomheder helt som de ønsker det. Vi giver dem et finansielt spillerum, når de har behov for det, og giver dem mulighed for at erobre markeder og kunder med nye idéer. Klik på linket for flere oplysninger.

Events

Som en succesfuld virksomhed er vi altid på udkig efter praktikanter, som gerne vil udvikle sig sammen med os. Du kan møde os personligt på forskellige erhvervs- og jobmesser. Klik på linket for at se de næste planlagte events.