Opnå økonomiske fordele med en rammeaftale

En leasing rammeaftale betyder, at du som erhvervsdrivende kan indgå en aftale om at få udstyr leaset til en samlet anskaffelsessum svarende til den aftalte ramme. Kreditvurderingen er gældende i 12 måneder fra underskrift. Det giver jer en sikkerhed, at I er godkendt på forhånd, når I skal vælge udstyr. 

Bedre likviditet

Leasing hjælper jer med undgå at bruge store summer penge på at købe udstyr. I får således flere penge mellem hænderne til at investere i andre ting.

Opdateret teknologi

I får mulighed for at opgradere jeres udstyr, så I hele tiden kan følge med den nyeste teknologi.

Mindre risiko

Leasing minimerer fejlkøb. I undgår f.eks. at købe forkert IT-udstyr, som hurtigt bliver forældet eller ødelagt.

Bedre budgetkontrol

Leasing giver jer mulighed for at sprede omkostningerne over en længere periode, hvilket gør det lettere at budgettere, og dermed mindsker større engangsudgifter.

Bedre likviditet

Leasing hjælper jer med undgå at bruge store summer penge på at købe udstyr. I får således flere penge mellem hænderne til at investere i andre ting.

Opdateret teknologi

I får mulighed for at opgradere jeres udstyr, så I hele tiden kan følge med den nyeste teknologi.

Mindre risiko

Leasing minimerer fejlkøb. I undgår f.eks. at købe forkert IT-udstyr, som hurtigt bliver forældet eller ødelagt.

Bedre budgetkontrol

Leasing giver jer mulighed for at sprede omkostningerne over en længere periode, hvilket gør det lettere at budgettere, og dermed mindsker større engangsudgifter.

Inden du indgår leasing rammeaftale

Ialt bør planlægges anskaffelser til en værdi af mindst 185.000 kr. for de næste tolv måneder. Det lyder måske af meget, men det samlede beløb nås nemt, især fordi aktuelle anskaffelser eller anskaffelser, der allerede er foretaget, kan medtages i beregningen. Læs mere om spørgsmål forbundet med rammeaftale.

 

Den samlede investeringsvolumen bestemmer de fordelagtige vilkår for alle individuelle leasingaftaler i forbindelse med denne aftale, også selvom det måske kun drejer sig om en mindre anskaffelse til en værdi af 3.500 kr.

Det vil sige, at en leasing rammeaftale gør sig betalt allerede med den første anskaffelse – og ikke bare finansielt. Behandlingen af de individuelle leasingaftaler i forbindelse med aftalen er meget nem og hurtig. Der er kun behov for én kreditvurdering, aftalerne er enkle, og du kan give medarbejdere uden fuldmagt myndighed til at underskrive aftalerne. Har du brug for mere viden? Kontakt os her.

Samarbejdet med grenke

Vores succes bygger på fremdrift, høj faglighed og en stor ansvarsfølelse. Ligesom jer, er vi optaget af at vokse og udvikle vores forretning og medarbejdere. Vi har et særligt overskud til at støtte op om jer og jeres kunders drømme i forhold til at udforske og realisere nye og spændende forretningsmuligheder.

Under Om os kan du få meget mere viden om vores kerneværdier og hvor vi opererer i Danmark.

 

whitepaper

Hvad er jeres fordele?

Vores effektive kreditvurderingssystem sikrer, at I får et svar inden for 24 timer. Som kunde hos os, får I adgang til en brugervenlig portal. Portalen hjælper med at give jer et økonomisk overblik, så I undgår uforudsete udgifter og kan reagere i god tid på et oplyst grundlag.


Når I underskriver leasingaftale på udstyr, foregår det med digital underskrift. Det er hurtigt, sikkert og mindre miljøbelastende. Som kunde hos os kan I med eSIGNATURE spare tid, både over for dine kunder og over for jer selv ved at underskrive leasingaftaler med MitID. Læs mere om eSiGNATURE her.

Det er vigtigt for os at være i nærheden af jer og jeres forretning. Vores lokale afdelinger styrker vores ønske om at give jer en tæt og personlig service. Vi er oprigtigt interesserede i at lære jer at kende og forstå jeres forretning. Mange af os har selv erfaring og viden fra flere brancher.
 

 

 

 

I vores verden kan stort set alt leases, så længe aftalen overholder de regulativer og tilsyn, vi er underlagt. Det er helt naturligt for os at indgå aftaler, som bygger på ordentlighed, tillid og transparens. Vi er kendte for at være meget tydelige i vores kommunikation, og vi bestræber os altid på, at gøre en forholdsvis kompliceret proces enkel og forståelig. Det skaber tryghed for alle parter. 

Se vores liste over al det udstyr du kan lease

Kan du ikke finde det udstyr, du ønsker at lease? Kontakt os her.

Audiovisuelt udstyr

Vi tænker i lyd og billeder. Før dine idéer ud i livet – alt hvad du har brug for, er det rette udstyr. grenke leverer en enkel måde til at finansiere kameraer, mikrofoner og belysningsudstyr.

Kontormøbler

Når du planlægger en udvidelse, kan det være forbundet med store omkostninger at anskaffe nyt kontorudstyr. Du kan finansiere dine anskaffelser med grenke, lige fra en enkelt kontorstol til en hel reception.

Fitnessudstyr

Uanset om du bare har brug for en crosstrainer, eller om du skal have fornyet det hele i dit motionscenter, så er grenke den perfekte finansieringspartner.

Hoteludstyr

Rengøringsudstyr, hotelsoftware, værelsesindretning – når du driver et hotel, er der meget at tænke på. Men én ting, du ikke behøver bekymre dig om, er finansieringen. Det tager grenke sig af.

LED-teknologi

Du lyser verden op. LED-teknologi er en enestående måde at sætte fokus på forskellige områder i et rum, men den giver også fantastiske muligheder for at være kreativ og innovativ. Men det er ikke helt billigt. Vi hjælper dig. Med grenke er store omkostninger ikke noget problem.

Kompressorer

Kompressorer bruges til mange forskellige ting, lige fra byggepladser til værksteder og rengøring. Uanset hvad du har brug for kompressorer til, tager vi trykket af med henblik på omkostningerne. Med grenke kan du nemt finansiere dit udstyr.

Kopimaskiner, printere

Kopimaskiner og printere er hele tiden i brug på et kontor. Og derfor skal de kunne holde til noget. Men udstyr af høj kvalitet er tit meget dyre. Med grenke er det ikke noget problem. Du kan nemt finansiere kopimaskiner og printere.

Multimedieudstyr

Der er brug for multimedieudstyr på mange områder. Det drejer sig både om projektorer, monitorer og storskærme samt monitorholdere, standere til hovedtelefoner og meget mere. Du kan finansiere det hele med grenke.

Uddannelsesmuligheder

Med grenke Academy får du intern og ekstern træning.

Sundhedsforsikring

grenke interesserer sig for dit velbefindende; og har sørget for den nødvendige tryghed.

Rengøringsudstyr

Sørg altid for renlighed – det er virkelig vigtigt! Men hvordan kan du klare det? Med gulvvaskere, støvsugere og højtryksrensere. Vi hjælper dig med at rydde op i omkostningerne. Med grenke kan du finansiere det hele.

Sikkerhedsudstyr og alarmsystemer

Arbejdspladserne i din virksomhed er fulde af værdifuldt udstyr. Derfor er det nødvendigt at beskytte dem. Det kan klares med sikkerhedsudstyr, alarmsystemer og overvågningskameraer – og grenke tager sig af finansieringen.

Værktøj, udstyr og maskiner

På dit værksted er du omgivet af udstyr og maskiner, som letter arbejdet. Lidt ligesom grenke – med den rette finansiering.

Elcykler

Kunne du godt tænke dig at undgå at sidde fast i myldretiden og samtidig gøre noget godt for miljøet og din sundhed? Med grenke kan du finansiere sundhed og velvære for dine medarbejdere, hvis du giver dem mulighed for at bruge elcykler.

Software

Du har allerede hardware og mangler software. Det kan grenke også finansiere

Kaffeautomater

En kop kaffe, der kommer ud ved et tryk på en knap, er en god måde at starte dagen. Det hjælper også med at komme i gang igen efter frokosten. Del oplevelsen med dine medarbejdere med finansiering af kaffeautomater fra os.

Frankeringsmaskiner

Din virksomhed afsender utallige breve hver dag. Det er møjsomt arbejde at sætte et frimærke på hvert enkelt brev. Derfor har du brug for en frankeringsmaskine.

Telekommunikation

Problemfri kommunikation er ofte meget vigtigt i det daglige arbejde. Derfor hjælper vi dig med at finansiere dit telekommunikationsudstyr.

Medicoteknisk udstyr

Det er vigtigt, du kan have tillid til det medicotekniske udstyr, du bruger. Vi vil gerne hjælpe med at finanserie det bedste udstyr til din virksomhed.

POS

Salg er, det der motiverer dig – og det, der holder dig oven vande. Det kan det rigtige kassesystem hjælpe dig med. Disse systemer omfatter kasseapparater, betjeningspaneler, scannere, kvitteringsprintere og pengeskuffer. Men hvordan kan du finansiere systemet? Hos os.

En international virksomhed

Mulighed for at arbejde i vores filialer overalt i verden.

Fleksible arbejdstider

Er du mere produktiv på bestemte tidspunkter på dagen? Det er helt i orden med os.

Transport

Du kan nemt nå frem til vores kontorer med offentlig transport; og er du i bil – er der gratis parkering. Til nogle stillinger er der bilordning.

Overskudsdeling

Hvis du hjælper vores virksomhed med at opnå vores mål, lader vi dig gerne få del i vores succes.

Frugtkurv

Spis en snack, men en sund en. En frugtkurv stilles regelmæssigt til rådighed for vores medarbejdere.

Frokostordning

Vi tilbyder vores medarbejdere frokostordning.

Forenelighed

Sørg for en god balance mellem arbejde og familieliv. Vi hjælper dig.

Firmabil

I nogle stillinger har man en firmabil.

Gaffeltrucks

Det er dit job at transportere tunge ting. For at kunne gøre det har du brug for gaffeltrucks. De skal kunne holde til meget – for de skal jo transportere ting, der vejer meget, hver dag. Vi kan hjælpe dig med de tunge løft i forbindelse med finansieringen.

IT-hardware

Mobilt udstyr uundværligt i den daglige arbejdsdag. Af mange anses det for at være det absolut vigtigste værktøj i forbindelse med deres arbejde. Men udstyr, servere og hukommelse er ikke billigt. Det ved vi godt – og vi hjælper dig med at finansiere det.

1 / 30

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00