Sammen kan vi udvikle os og opnå succes

Dine kvalifikationer er vigtige, men din personlighed gør forskellen

Hemmeligheden bag vores succes er, at vi tænker på samme måde som vores kunder – som entreprenører. Derfor er vi altid på udkig efter medarbejdere, som ikke bare leder efter et job, men som ønsker at arbejde som en entreprenør hver dag, uanset hvad deres rolle er. Har du entreprenørånden i dit DNA? Hvis du har det, så vil vi gerne give dig chancen for at arbejde hos os, så vi kan udvikle os i fællesskab.

GRENKE forventer meget – det kan du også

Vi forventer meget af vores medarbejdere. Vi forventer, at de arbejder engageret på nye løsninger og innovative produkter, at de begejstrer kunderne med god service, og at de tager sig af følsomme finansielle udfordringer med absolut diskretion og professionalisme. Fra vores side tilbyder vi en meget fordelagtig lønning, et internationalt arbejdsmiljø og en sikker fremtid – et job, der giver dig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Det giver dig også den nødvendige frihed og de nødvendige færdigheder til at træffe uafhængige beslutninger samt klart definerede krav og målsætninger, og muligheden for at bære et ansvar. For det er netop det, vi mener, at det vil sige at tænke og handle som en entreprenør.

 

Vi er på udkig efter medarbejdere til vores GRENKE-team på alle niveauer, alt lige fra praktikanter til erfarne ledere.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Noget vores mange medarbejdere har til fælles er entreprenørskab.

Entreprenørskab er en del af vores virksomhedskultur – og derfor er vi på udkig efter medarbejdere, som tænker på samme måde som os. Personer, der ikke bare vil gøre deres arbejde, men som ønsker at deltage aktivt i forretningen. Så vi kan udvikle os i fællesskab, både personligt og fagligt.

Så vigtig er du for os

Et sikkert job i et moderne arbejdsmiljø, præstationsbaseret lønning og en arbejdskultur med gensidig respekt for hinanden er tommelfingerreglen i vores virksomhed. Men vi gør langt mere for at sikre, at der bliver taget hånd om dig.

Frugtkurv

Spis en snack, men en sund en. En frugtkurv stilles regelmæssigt til rådighed for vores medarbejdere.

Overskudsdeling

Hvis du hjælper vores virksomhed med at opnå vores mål, lader vi dig gerne få del i vores succes.

Transport

Du kan nemt nå frem til vores kontorer med offentlig transport; og er du i bil – er der gratis parkering. Til nogle stillinger er der bilordning.

Fleksible arbejdstider

Er du mere produktiv på bestemte tidspunkter på dagen? Det er helt i orden med os.

En international virksomhed

Mulighed for at arbejde i vores filialer overalt i verden.

Uddannelsesmuligheder

Med GRENKE Academy får du intern og ekstern træning.

Firmabil

I nogle stillinger har man en firmabil.

Sundhedsforsikring

GRENKE interesserer sig for dit velbefindende; og har sørget for den nødvendige tryghed.

Frokostordning

Vi tilbyder vores medarbejdere frokostordning.

Forenelighed

Sørg for en god balance mellem arbejde og familieliv. Vi hjælper dig.

1 / 10

Hvilket område interesserer du dig for?

Som international specialist inden for leasing kan vi tilbyde dig spændende jobmuligheder og udfordringer inden for dine fagområder.

Har vi vækket din interesse?

Tag et kig på vores ledige jobs, og find den stilling, der passer bedst til dig.

Mere om os

GRENKE-gruppen

Vores løsninger hjælper kunder over hele verden med at udvikle deres virksomheder helt som de ønsker det. Vi giver dem et finansielt spillerum, når de har behov for det, og giver dem mulighed for at erobre markeder og kunder med nye idéer. Klik på linket for flere oplysninger.

Events

Som en succesfuld virksomhed er vi altid på udkig efter praktikanter, som gerne vil udvikle sig sammen med os. Du kan møde os personligt på forskellige erhvervs- og jobmesser. Klik på linket for at se de næste planlagte events.