Finansiering af udstyr

Størrelsen på din virksomhed og om den er lokal eller global er underordnet: hos GRENKE får du den finansiering, du har behov for til dit udstyr.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Det, du har brug for

Hvis du har brug for nyt udstyr, har du også brug for os.

Vi kan hjælpe dig med finansieringen.

Til alle virksomheder

Lige fra leasing til leje har vi den rette finansiering, der passer til dig, dine behov og det udstyr, du ønsker at anskaffe dig. Du kan også vælge, om du ønsker at eje dit udstyr, eller om du bare vil bruge det i noget tid.

Din kontaktperson hos GRENKE udarbejder et kundetilpasset tilbud, der er perfekt til dig. Vi diskriminerer ikke mellem virksomheder af forskellige størrelser – vi har noget for alle og enhver.

Dine fordele

Vil du gerne vide, hvad du kan få ud af finansiering med GRENKE? Så er du kommet til det rette sted.

Hurtigt

Du behøver ikke at vente længe på dit nye udstyr.

Kundetilpasset

Vi tilpasser vores tilbud, så de opfylder dine behov.

Let at planlægge

Hos os kan du finansiere en bred vifte af udstyr.

Personligt

Vi arbejder sammen med dig om at finde den passende finansiering.

Hurtigt

Du behøver ikke at vente længe på dit nye udstyr.

Kundetilpasset

Vi tilpasser vores tilbud, så de opfylder dine behov.

Let at planlægge

Hos os kan du finansiere en bred vifte af udstyr.

Personligt

Vi arbejder sammen med dig om at finde den passende finansiering.

Det kan du finansiere

Der er mange muligheder til finansiering af udstyr. Tag et kig på vores omfattende udstyrsliste. 

Kan du ikke finde dit produkt? Kontakt os.

Rengøringsudstyr

Sørg altid for renlighed – det er virkelig vigtigt! Men hvordan kan du klare det? Med gulvvaskere, støvsugere og højtryksrensere. Vi hjælper dig med at rydde op i omkostningerne. Med GRENKE kan du finansiere det hele.

Elcykler

Kunne du godt tænke dig at undgå at sidde fast i myldretiden og samtidig gøre noget godt for miljøet og din sundhed? Med GRENKE kan du finansiere sundhed og velvære for dine medarbejdere, hvis du giver dem mulighed for at bruge elcykler.

Kaffeautomater

En kop kaffe, der kommer ud ved et tryk på en knap, er en god måde at starte dagen. Det hjælper også med at komme i gang igen efter frokosten. Del oplevelsen med dine medarbejdere med finansiering af kaffeautomater fra os.

Værktøj, udstyr og maskiner

På dit værksted er du omgivet af udstyr og maskiner, som letter arbejdet. Lidt ligesom GRENKE – med den rette finansiering.

Frankeringsmaskiner

Din virksomhed afsender utallige breve hver dag. Det er møjsomt arbejde at sætte et frimærke på hvert enkelt brev. Derfor har du brug for en frankeringsmaskine.

Kopimaskiner, printere

Kopimaskiner og printere er hele tiden i brug på et kontor. Og derfor skal de kunne holde til noget. Men udstyr af høj kvalitet er tit meget dyre. Med GRENKE er det ikke noget problem. Du kan nemt finansiere kopimaskiner og printere.

Medicoteknisk udstyr

Det er vigtigt, du kan have tillid til det medicotekniske udstyr, du bruger. Vi vil gerne hjælpe med at finanserie det bedste udstyr til din virksomhed.

Gaffeltrucks

Det er dit job at transportere tunge ting. For at kunne gøre det har du brug for gaffeltrucks. De skal kunne holde til meget – for de skal jo transportere ting, der vejer meget, hver dag. Vi kan hjælpe dig med de tunge løft i forbindelse med finansieringen.

Multimedieudstyr

Der er brug for multimedieudstyr på mange områder. Det drejer sig både om projektorer, monitorer og storskærme samt monitorholdere, standere til hovedtelefoner og meget mere. Du kan finansiere det hele med GRENKE.

Sikkerhedsudstyr og alarmsystemer

Arbejdspladserne i din virksomhed er fulde af værdifuldt udstyr. Derfor er det nødvendigt at beskytte dem. Det kan klares med sikkerhedsudstyr, alarmsystemer og overvågningskameraer – og GRENKE tager sig af finansieringen.

Hoteludstyr

Rengøringsudstyr, hotelsoftware, værelsesindretning – når du driver et hotel, er der meget at tænke på. Men én ting, du ikke behøver bekymre dig om, er finansieringen. Det tager GRENKE sig af.

Kompressorer

Kompressorer bruges til mange forskellige ting, lige fra byggepladser til værksteder og rengøring. Uanset hvad du har brug for kompressorer til, tager vi trykket af med henblik på omkostningerne. Med GRENKE kan du nemt finansiere dit udstyr.

Audiovisuelt udstyr

Vi tænker i lyd og billeder. Før dine idéer ud i livet – alt hvad du har brug for, er det rette udstyr. GRENKE leverer en enkel måde til at finansiere kameraer, mikrofoner og belysningsudstyr.

Fitnessudstyr

Uanset om du bare har brug for en crosstrainer, eller om du skal have fornyet det hele i dit motionscenter, så er GRENKE den perfekte finansieringspartner.

Telekommunikation

Problemfri kommunikation er ofte meget vigtigt i det daglige arbejde. Derfor hjælper vi dig med at finansiere dit telekommunikationsudstyr.

IT-hardware

Mobilt udstyr uundværligt i den daglige arbejdsdag. Af mange anses det for at være det absolut vigtigste værktøj i forbindelse med deres arbejde. Men udstyr, servere og hukommelse er ikke billigt. Det ved vi godt – og vi hjælper dig med at finansiere det.

LED-teknologi

Du lyser verden op. LED-teknologi er en enestående måde at sætte fokus på forskellige områder i et rum, men den giver også fantastiske muligheder for at være kreativ og innovativ. Men det er ikke helt billigt. Vi hjælper dig. Med GRENKE er store omkostninger ikke noget problem.

Software

Du har allerede hardware og mangler software. Det kan GRENKE også finansiere

Kontormøbler

Når du planlægger en udvidelse, kan det være forbundet med store omkostninger at anskaffe nyt kontorudstyr. Du kan finansiere dine anskaffelser med GRENKE, lige fra en enkelt kontorstol til en hel reception.

POS

Salg er, det der motiverer dig – og det, der holder dig oven vande. Det kan det rigtige kassesystem hjælpe dig med. Disse systemer omfatter kasseapparater, betjeningspaneler, scannere, kvitteringsprintere og pengeskuffer. Men hvordan kan du finansiere systemet? Hos os.

1 / 20

Sådan kan finansiering se ud

Betal løbende, få mere

UDFORDRINGEN
Et hospital har brug for at udskifte alle senge til indlagte patienter. Efter planen skal udskiftningen finde sted afdeling for afdeling, og ikke overalt på én gang.

 

LØSNINGEN
Med en Rammeaftale for leasing får hospitalet de samme fordelagtige vilkår, selvom anskaffelsen finder sted på forskellige tidspunkter.

Trin for trin

UDFORDRINGEN
Et værksteds fræsemaskine giver op. Værkstedet skal bruge en ny, der kan holde til hverdagsbrug.

 

LØSNINGEN
Værkstedet betaler et fast månedligt afdrag. Når leasingaftalen udløber, kan værkstedet enten fortsætte med at bruge udstyret eller udskifte det med en nyere model – og dermed mindske risikoen for nye defekter.

Vi giver små virksomheder mulighed for at opnå noget stort

UDFORDRINGEN
En lille detailhandler med økologiske fødevarer vil skifte til et elektronisk direkte salgssystem. Men det er dyrt at anskaffe den slags.


LØSNINGEN
Med en klassisk leasingaftale betaler detailhandleren et fast månedligt gebyr. På den måde har de råd til det nye kassesystem.

Vores produkter til finansiering af udstyr

Branche, størrelse, behov – det er hvad, der gør enhver virksomhed til noget unikt. Og derfor giver vi dig mere end én finansieringsmulighed.

whitepaper

Omfattende alt i én pakkeløsning fra GRENKE

Hvordan kan vi gøre finansiering endnu nemmere for dig? Svaret er: Ved at kombinere den med udstyrsrelaterede serviceydelser.

Et overflødighedshorn af erfaring inden for finansiering

Da vi begyndte at lease kontorudstyr i 1978, var vi banebrydende inden for området.

Leasing er vores styrke

Vi startede med leasing, og vi er aldrig holdt op med at tilbyde det. Tværtimod – vores udbud er vokset.

Vi ønsker at give alle virksomheder mulighed for at finansiere deres udstyr. Det er en serviceydelse, som mange tilfredse kunder er glade for at gøre brug af.

info

Bliv partnere

Som partner ønsker du at opfylde dine kunders behov. Det kan du med vores hjælp. Som GRENKE-partner får du forskellige betalingsmuligheder og særlige vilkår.

GRENKE har mere at byde på

Du vil måske også være interesseret i følgende løsninger: