Selvstændige

Vores enkle og kundetilpassede finansieringsløsninger giver dig mulighed for at få det bedste ud af dine stærke sider. Du vil til enhver tid have mulighed for at bruge det nyeste udstyr, mens du giver dig selv mere råderum.

Lige præcis den støtte, du har brug for

For selvstændige er enhver investering både en mulighed og en udfordring på samme tid. Vi vil gerne støtte dig i troen på dine idéer og til at få dem ført ud i livet. Vi giver dig den sikkerhed, du har brug for.

Du kommer med idéerne, vi sørger for finansieringen

Har du nogle gange alt for travlt? Lad os hjælpe, hvor vi kan. Vi tilbyder kundetilpassede løsninger for at sikre din likviditet. Du og din virksomhed kan lease alt fra kontorudstyr til elektronisk værktøj.

GRENKE – godt for din virksomhed på fire måder

Personligt

Kundetilpasset

Enkelt

Fleksibelt

Personligt

Kundetilpasset

Enkelt

Fleksibelt

Løsninger, der er lige så unikke, som du er

Tilbyder du kundetilpassede løsninger? Du kan forvente nøjagtigt det samme af GRENKE, hvilket er tilfældet, uanset om du ønsker at sikre din likviditet, eller om du er på udkig efter kundetilpassede løsninger til finansiering af dit udstyr.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Erfaring skaber tillid

GRENKE giver dig den nødvendige frihed til at slippe din entreprenørånd løs. Det hele er kundetilpasset og til fordelagtige vilkår.

Din partner til små og mellemstore virksomheder

Vi engagerer os for at hjælpe entreprenører, som stræber efter at nå deres mål. GRENKE er en alsidig formidler, særligt for små og mellemstore virksomheder.

Uanset om du er aktiv inden for industri, detailhandel eller i servicesektoren, så stiller vi dig vores store erfaring til rådighed. 

Udvalgte produktløsninger

Vi hjælper dig med at opnå dine mål - med vores løsninger: