Vi er entusiastiske personudviklere

Ansatte kan hjælpe os med at forme og udvikle virksomheden

Salg er hjørnestenen i vores virksomhed og den motor, der driver GRENKE. Og derfor betyder salg meget mere for os end bare at sælge noget. Vi rådgiver også. Vi opfordrer til at tage et stort personligt ansvar, og vi arbejder altid tæt sammen med vores detailpartnere og kunder. Er det den slags arbejdsmiljø, du har brug for til at opnå succes på jobbet? Så lad os udvikle os i fællesskab.

Vores kunder er entreprenører. Vi tænker på samme måde, som de gør

Det er også lige præcis den ånd, vi ønsker at bringe ind i vores salg & marketingafdeling. Vi er på udkig efter medarbejdere til vores team, som ønsker at gøre en forskel og udvikle vores virksomhed i fællesskab med os.

"I GRENKE vægtes personlig og faglig udvikling højt på dagsordenen. "

// IDA HAMMERSHØJ, marketingchef

Bliv en del af virksomhedens succes

"Jeg er glad for at mine ideer og kreative indspark ofte imødekommes positivt, således at jeg oplever at have medindflydelse i det daglige arbejde, samt at kunne være med til at sætte mit personlige præg på den kommunikative retning.

I GRENKE handler det ikke bare om analytisk tankegang med fokus på viden og faglige kompetencer, men om at være handlekraftig, at tænke innovativt og gå alternative veje. Den virkelighed, GRENKE befinder sig i, udfordrer konstant min teoretiske viden gennem eksekvering af arbejdsopgaver, hvor alt lige fra udarbejdelse af nyhedsbreve til mere langsigtede marketingstrategier af fx. sociale medier. Det kræver omstillingsparathed og kreativitet. Det stiller dermed krav til medarbejderen om initiativ, vedholdenhed og problemløsning, samt ikke mindst teamwork og kollegialt samarbejde. Det er denne dynamiske og processuelle måde at anskue tingene på, der gør at min faglighed og professionalitet ikke bare udfordres, men også udvikles på en levende arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens. "

Noget, vores mange medarbejdere har til fælles, er entreprenørskab

Entreprenørskab er en del af vores virksomhedskultur – og derfor er vi på udkig efter medarbejdere, som tænker på samme måde som os. Personer, der ikke bare vil gøre deres arbejde, men som ønsker at deltage aktivt i forretningen. Så vi kan udvikle os i fællesskab, både personligt og fagligt.

Salg & marketing hos GRENKE

Uafhængig, dynamisk og altid tæt på vores kunder – det er en passende beskrivelse af den kultur, som vores salg & marketingteam er bygget op omkring, når det kommer til at rådgive kunderne og udvikle kommunikationen med dem.

Alt andet end rutine

Salg & marketing indebærer mange forskellige udfordringer. Uanset om du er en salgsrådgiver, der arbejder tæt sammen med detailpartnere og kunder. Om du designer kampagner til markedsføring eller arbejder på at sikre, at GRENKE er aktivt til stede på de sociale medier. Eller om du er en backoffice-medarbejder eller en del af salgsteamet. Enhver kunde og enhver opgave er forskellig, og fordi vi hos GRENKE altid er på udkig efter den bedste løsning, vil din arbejdshverdag helt sikkert ikke være ren rutine.

Det gør et job hos GRENKE til noget ganske særligt

Man har brug for det rette arbejdsmiljø, hvis man ønsker at gøre en forskel. Hvordan kan man ellers vise, hvad man er i stand til? GRENKE kan tilbyde dig arbejdsforhold, som passer til dig.

For os drejer salg sig ikke bare om at sælge noget, det drejer sig om at give kunderne altomfattende råd på lige fod med andre.

Vi tænker ikke i de vante baner, når det drejer sig om løsninger. Og der er ikke nogen gammeldags og strenge hierarkier i vores teams.

Vi sætter vores lid til omfattende personligt ansvar og selvstændigt arbejde. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.  

For os drejer salg sig ikke bare om at sælge noget, det drejer sig om at give kunderne altomfattende råd på lige fod med andre.

Vi tænker ikke i de vante baner, når det drejer sig om løsninger. Og der er ikke nogen gammeldags og strenge hierarkier i vores teams.

Vi sætter vores lid til omfattende personligt ansvar og selvstændigt arbejde. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.  

Har vi vækket din interesse?

Tag et kig på vores ledige jobs, og find den stilling, der passer bedst til dig.

Er der andet, du gerne vil have at vide? Vi hjælper gerne.

Hvis du har flere spørgsmål om job hos GRENKE, rådgiver vi dig gerne personligt. Du er velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam eller til at skrive til os via vores kontaktformular.

Maj-Britt Bonnesen

HR chef
Telefon: +45 44 52 88 11

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Mere om os

GRENKE-gruppen

Vores løsninger hjælper kunder over hele verden med at udvikle deres virksomheder helt som de ønsker det. Vi giver dem et finansielt spillerum, når de har behov for det, og giver dem mulighed for at erobre markeder og kunder med nye idéer. Klik på linket for flere oplysninger.

Events

Som en succesfuld virksomhed er vi altid på udkig efter praktikanter, som gerne vil udvikle sig sammen med os. Du kan møde os personligt på forskellige erhvervs- og jobmesser. Klik på linket for at se de næste planlagte events.