Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Fordele for partnere

Taler du om produkter med dine kunder? Hvad nu hvis du kunne tale om muligheder, potentiale og idéer? Hvordan? Det er nemt: bliv GRENKE-partner.

Har du nogensinde overvejet at tilbyde dine kunder mere end bare et udvalg af produkter? Mange forhandlere tilbyder også en række finansieringsmuligheder. Fordelen ved det er, at kunder kan finansiere deres indkøb på en måde, der passer til deres behov. Og hvad får du ud af det? Det er nemt at integrere finansieringsmuligheder såsom leasing i dine eksisterende forretningsprocesser. På den måde kan du altid have de helt rigtige købsmuligheder parat til kunderne på ingen tid. Underskriften er også hurtig, nem og digital. Med vores elektroniske underskrift, eSignature kan dine kunder underskrive alle kontrakter online.

Vi rådgiver dig gerne personligt, så du hurtigt få det hele implementeret. Det første trin handler om at tilpasse vilkårene til dine behov. Din kontaktperson står altid til rådighed med at besvare alle dine spørgsmål – i nærheden af dig. For vi ønsker jo, at du skal opnå succes.

Dine udfordringer – vores løsninger

Uafhængigt af branchen har vi den perfekte løsning til dig.

Salgssupport

Mange kunder forsøger at finde alternativer til traditionelle køb. Med vores løsning kan du tilbyde leasing og leje.

Serviceadministration

Serviceydelsen, der muliggør mere service: tilbyd dine kunder finansiering og serviceydelser på én og samme faktura.

Dine behov er unikke, og det er vores finansielle rådgivning også

Har du en helt særlig anmodning?

Lad os få en snak om den. Vi hjælper dig gerne.

Mindre tid til administration, mere tid til kunderne

Det tager tid at udarbejde tilbud og kontrakter – tid, som du meget hellere vil bruge på at tage dig af dine kunder. Vi har den perfekte løsning, der giver dig mulighed for at gøre det.

GRENKEs partnerportal

Vores partnerportal fjerner det bureaukrati, der er forbundet med finansiering. Du kan beregne tilbud og indsende anmodninger online. Og du får svaret inden for et par minutter. Derefter kan du gøre kundernes kontrakter færdige med det samme. Du kan også til enhver tid se din status for dine kontrakter, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på de ting, der virkelig er vigtige.

eSignature

Udarbejd kontrakten om morgenen og få den underskrevet og returneret til frokost. Lyder det for godt til at være sandt? Ikke med en eSignature.

Underskrifter der sparer tid og penge

Med eSignature kan du spare tid for både dine kunder og for dig selv. Det er nemt at underskrive kontrakterne online – det er ikke nødvendigt at aftale et møde bare for at underskrive et stykke papir. Læs mere om eSignature og tilknyttede funktioner.

Succes kræver stærke partnere

Vi har allerede indsamlet omfattende erfaring inden for vores område. Derfor ved vi, at det er vigtigt, at etablere tætte og langvarige partnerskaber.

Hånd i hånd med dig

Når vi arbejder med partnere, har vi ét mål for øje: succesfulde relationer, som ikke svækkes med tiden. Et tæt samarbejde er vigtigt med henblik på at nå dette mål.

Vi hjælper dig altid, og vi står derfor klar med den nødvendige ekspertise, så vi i fællesskab kan opnå endnu mere sammen.

Lær vores andre serviceydelser at kende

Du bestemmer, om du selv vil gøre brug af dem, eller om du vil tilbyde dem til dine kunder. Læs mere om vores andre serviceydelser.