Det er en god ide for dig og din virksomhed, at kigge på, hvilke muligheder du har for finansiering. Særligt i kølvandet på COVID-19’s indvirken på markedet, hvor manglende likviditet ofte forekommer som en udfordring for flere og flere virksomheder, er GRENKEs løsning for forhandlere en mulighed. Du kan nemlig tilbyde dine kunder leasing af dit udstyr.

Det hjælper både på din egen virksomheds likviditet, men også på dine kunders likviditet, idet de betaler en fast ydelse pr. måned, fremfor at skulle købe udstyret.   

I GRENKE Danmark tror vi på, at din succes er vores succes. Vores styrke ligger i at finde løsninger, der bevarer din og dine kunders kapital. GRENKE er specialiseret i leasingløsninger inden for it-udstyr til små- og mellemstore virksomheder, men begrænser os ikke kun til det. F.eks. finansierer vi også MR scannere, hjertestartere, behandlingsstole, kaffeautomater mv. Så tal med os, hvis du står med et spændende produkt, der ikke fremgår i vores produktportefølje.

 

Så hvorfor arbejde med GRENKE Danmark?

Vi har lavet en liste over de 5 fordele, du som kommende forhandler opnår ved at arbejde sammen med GRENKE:

1. Et lokalt og personligt team - som muliggør et stærkt partnerskab. GRENKE Danmark har 4 filialer placeret i henholdsvis Herlev, Køge, Odense og Aarhus.

2. Vores filialer garanterer personlig kontakt – hvilket betyder at du altid er i kontakt med det team, der træffer beslutningerne baseret på din forretning.

3. Forhandlerfordele - de to vigtigste aspekter for en forhandler; Kreditgodkendelse og betaling på den hurtigste og nemmeste måde. Vi gør begge dele og forsyner vores forhandler med en værktøjskasse, der er gearet til at støtte deres forretning og salg. Du kan høre endnu mere om vores forhandlerfordele her.

4. Vi er her for dig - i modsætning til generiske løsninger, er vi villige til at lytte og anvende sund fornuft. Vi finder den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

5. Relationer – vi værdsætter gode partnerskaber baseret på ærlig, klar og tillidsfuld kommunikation.

 

Vil du vide mere?

Du kan lære mere om vores finansieringsmuligheder af udstyr her. Har du og din virksomhed brug for kapitalindsprøjtning, inden for 24 timer?

Tal med en fra vores team i dag.