For at bibeholde sin position og følge med udviklingen på et fortsat konkurrencepræget marked, er det essentielt at virksomheder regelmæssigt investerer i ny teknologi og udstyr. Investeringer, der ofte kan være både dyre og omkostningsfulde. 

Med en aftale inden for erhvervsleasing til små- og mellemstore virksomheder hos GRENKE kan din virksomhed indføre teknologier tidligere, hurtigere og når behovet viser sig - og dermed reagere på de omskiftelige krav, der konstant er til stede på markedet. I modsætning til køb, der hurtigt mister sin værdi, når produkter og udstyr skal udskiftes for at være opdateret på den seneste teknologiske udvikling, sikrer erhvervsleasing en øget teknologisk og økonomisk fleksibilitet i din virksomhed.

Erhvervsleasing af teknologi og udstyr hos GRENKE Danmark har desuden den fordel, at der næsten ikke bindes kapital. Som virksomhed undgår I dermed at skulle købe og betale for udstyr, før I er begyndt at tjene penge ind. Jeres kapital kan således i stedet benyttes i virksomhedens kerneaktiviteter. En fordel, der kan være til stor nytte for virksomheder, der skal kunne disponere frit over egne midler. Med erhvervsleasing mindskes risikoen samtidig for, at man som virksomhed bliver tvunget til at benytte teknisk udstyr, der ikke længere er tilpasset virksomhedens behov, fordi virksomheden vil udnytte afskrivningsperioden til fulde.

 

 

 

Et større økonomisk spillerum

En aftale inden for erhvervsleasing med GRENKE giver et større spillerum i forbindelse med kredit hos banker og leverandører. Omkostningerne er forbundet med købet, som spredes over hele det leasede udstyrs levetid. Samtidig har du med GRENKEs erhvervsleasing mulighed for udskifte dit leasede udstyr med vores indbytningsmulighed. Din virksomhed kan således udskifte leasede udstyr til nyere teknologi inden for aftalens løbetid - også uden, at det nødvendigvis øger ydelserne, der er forbundet med leasingaftalen.

Foruden den økonomiske og teknologiske fleksibilitet, som erhvervsleasing medfører, giver erhvervsleasing også store fordele i forhold til beskatningen. Du sparer nemlig skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

 

Ønsker du rådgivning til din næste aftale inden for erhvervsleasing?

Hos GRENKE har vi over 40 års erfaring med leasing af alt fra kaffe- og kopimaskiner til det nyeste teknologi inden for it- og software. Ser din virksomhed muligheder i at investere omkostningseffektivt i stedet for at binde kapital i udstyr, kan en aftale inden for erhvervsleasing hos GRENKE Danmark være den helt rette løsning for jer. Vores dygtige specialister sidder klar til at rådgive jer, så I får den bedste løsning, der er tilpasset netop jeres virksomhed. Vi bestræber os altid på at give høj, personlig service og rådgivning - og med vores lokale afdelinger, der er placeret 4 steder i henholdsvis Herlev, Køge, Odense og Aarhus, er GRENKE Danmark altid tæt på dig.