D. 13. december i 2002 fik GRENKE sit første kontor i Herlev, og i dag har vi fået yderligere 3 afdelinger, fordelt i henholdsvis Aaarhus, Odense og Køge. Vi har 32 dygtige og engageret medarbejdere, som driver værket for GRENKEs vækst. 

GRENKE STARTEDE i 2002

I 2002 var GRENKE en mindre innovativ europæisk leasingvirksomhed med stærke rødder i Baden-Baden i Sydtyskland. Der var 250 medarbejdere, og virksomheden var primært kendt i de tysktalende lande i Europa, såsom Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland.

NØGLEN TIL GRENKES SUCCES

I GRENKE er der en fundamental dedikation for at forstå kundernes ønsker og yde en ekstra service; samtidig med – at vi har en ambition om at være tæt på vores kunder, derfor er vi repræsenteret på 4 centrale placeringer i Danmark. En del af vores succes skyldes også, at vi har lagt vægt på at have nogle enkle produkter og løsninger til finansiering til virksomheder samt at være effektiv og hurtig med fokus på høj kundeservice.

Igennem årerne er salgskanalen udvidet så vi i dag har et stort forhandlernet foruden den direkte kontakt til kunder. Det gør det enkelt for virksomhederne at anskaffe det nyeste udstyr og planlægge egne investeringer.

VIGTIGT FOR GRENKE

GRENKE vil gerne være med til at skabe nye måder at tænke finansiering på. Vi søger konstant efter muligheder, som GRENKE kan tilbyde de kunder og forhandlere, som vi arbejder sammen med. At vores kunder er tilfredse og respekterer os samt at medarbejderne er glade og tilfredse. Et GRENKE, vi er stolte af.