GRENKE i Danmark. 15 juni 2020

Med en helt ny brandprofil fokuserer GRENKE på koncepter, som understreger en leasingmodel, hvor missionen er innovativ leasing baseret på et hurtigt, tillidsfuldt og bæredygtigt entreprenørskab. Et helt nyt tidssvarende design med en veludviklet kommunikation samt en klar orientering mod kundefokuserede løsninger gør GRENKE særlig konkurrencedygtig – og det er ikke kun på hjemmesiden.

På den måde er vores finansielle rådgivere altid et skridt foran med henblik på endnu mere effektive, tilgængelige arbejdsplatforme, der tager udgangspunkt i fortsat dynamisk udvikling inden for digitalisering og automatisering. 

Med vores slogan, ’Fast, Forward, Finance’, er vores mål at vi kan være med til at styrke vores kunders indtjening. Hos GRENKE kan vores samarbejdspartnere, små som såvel mellemstore virksomheder, finde lige netop den leasingløsning, de har brug for.

I takt med nye og mere omfattende leasingløsninger på markedet, har kunder et væld af muligheder stillet til rådighed, der kan gøre det svært at navigere rundt i. På vores nye hjemmeside kan partnere og potentielle kunder finde løsninger, der er skræddersyet til netop de udfordringer, de står overfor. Det er bl.a. muligt via vores leasingtest, som spørger ind til dine behov, og beregner den bedste leasingløsning.

GRENKE har udviklet og tilpasset leasingløsninger til forskellige målgrupper, herunder servicesektoren, detail, håndværkere, produktion og start-ups. Trods en øget effektivitet af digitale løsninger tilsidesætter vi aldrig værdien af personlige relationer. Hos GRENKE får du altid en individuel og personlig rådgivning.

Entreprenørånd er; en del af GRENKEs DNA

GRENKEs vigtigste brandelement bygger på vores fælles tilgang og forståelse af en entreprenørånd, der afspejler måden vi arbejder på. GRENKE har længe været den rigtige partner, når det kommer til personlige møder, hurtig og enkel betjening med udgangspunkt i økonomisk støtte for alle typer entreprenører. Det er det, der danner grundlag for virksomhedens brand-relancering. Målet for fremtiden er, at gøre det endnu lettere for entreprenører, at omsætte deres kreative ideer – uden at skulle bekymre sig om kompleks finansiering. Kunder kan fokusere på at få deres forretningsideer ført ud i livet - uanset hvilken branche de er i.

Om GRENKE

GRENKE-gruppen er en global finansieringspartner for små og mellemstore virksomheder. Som en one-stop shop for kunder spænder GRENKE's produkter fra fleksibel leasing af små anskaffelser og efterspurgte bankprodukter til praktisk factoring. Hurtig og nem behandling og personlig kontakt med kunder og partnere er centralt for GRENKEs aktiviteter.

Virksomheden blev grundlagt i 1978 i Baden-Baden og opererer i 34 lande og beskæftiger mere end 2.000 ansatte på verdensplan.

GRENKE-aktier er noteret i MDAX på Frankfurt Stock Exchange (ISIN DE000A161N30).

Yderligere information om GRENKE og dets produkter findes på www.grenke.dk