Siden 1978 har vi hjulpet større og mindre virksomheder i over 30 lande med at investere i nyt udstyr, uden at virksomhederne mister deres finansielle styrke. Hos GRENKE tilbyder vi en attraktiv finansiel leasing til både erhvervskunder og vores GRENKE-partnere; også kaldet forhandlere.

Mange forbinder ofte leasing med biler. Det er langt fra tilfældet. GRENKE Danmark har gennem en længere årrække tilpasset og tiltrukket sig den nyeste teknologiske udvikling af udstyr på markedet, der kan leases gennem os i samarbejde med vores forhandlere. Det indebærer alt lige fra robotter, gaffeltruck, Industrimaskiner til metalbearbejdning til mindre anskaffelser i form af fx arbejdsmobiler, laptops og kopimaskiner.

 

Bliv endnu klogere på finansiel leasing

Finansiel leasing betyder kort sagt, at du får finansieret udstyret, samtidig med at du får brugsretten i den konkrete leasingperiode. Du betaler en aftalt leasingydelse over en tidsperiode, som typisk vil løbe over et par år. Perioden kan tilpasses dine behov og ønsker, så længe det stemmer overens med udstyrets forventet økonomiske levetid. 

 

Dine fordele

En af de store fordele ved finansiel leasing, som alternativ til andre finansieringsløsninger, er, at du undgår at belaste virksomheden med unødvendig kapitalbinding i udstyr. Du har 100 % brugsretten over udstyret i den pågældende leasingperiode, som danner grundlag for dine indtægter og dermed giver et øget overskud.

Ved at vælge finansiel leasing kan du desuden forbedre din virksomheds likviditet. Det skyldes, at leasingydelserne fordeles over den tid, som udstyret anvendes og dermed genererer værdi. Samtidig undgår du at binde penge i dit udstyr, og har således mulighed for at udskifte udstyret regelmæssigt, så du altid har det tidssvarende og mest effektive udstyr på markedet.

Med finansiel leasing får du brugsretten over udstyret i en aftalt periode, samtidig med at din virksomhed beholder sin finansielle styrke.

 

Lease dit næste udstyr, fremfor at betale udstyrets fulde værdi kontant

Finansiel leasing er til dig, som ønsker en leasingaftale med masser af frihed og fleksibilitet. De fleste virksomheder oplever i dag et konstant konkurrencepres. Dette medfører at flere vælger at lease deres udstyr, for på den måde at opnå større fleksibilitet, og dermed sikre at ens virksomhed står stærkt på et konkurrencepræget marked. Med finansiel leasing bliver det muligt at skifte udstyret løbende ud, fremfor at være tvunget til at anvende gammelt, måske næsten forældet udstyr, fordi der ikke er økonomisk overskud i din virksomhed til at investere i nyt. Måske har din virksomhed behov for at disponere jeres midler. Så kan finansiel leasing være det rette valg, idet kun en lille del af jeres kapital bindes.

 

Har du nogle spørgsmål om finansiel leasing?

Med 18 års erfaring i GRENKE Danmark står vores specialister klar til at rådgive dig og dine kunder, således at vi sammen kan finde den bedste finansielle leasingløsning for netop jer.

Er du nysgerrig på, at høre mere om dine muligheder omkring finansiel leasing?

Så kan du udfylde vores kontaktformular her.