Løsning inklusiv forbrug

Køb og brug af teknologi til overkommelige priser – inklusiv forbrug. Det er vores alt i én løsninger til virksomheder med finansiering og service i en samlet pakke.

Tryghed til at sikre driften fra start

Teknologi letter det daglige arbejde. Vores behovsbaserede løsninger giver dig ro i sindet i hele driftslevetiden.

Inklusiv genopfyldning, vedligeholdelse og reparationer

Hvad får man ud af at have en moderne kaffeautomat på kontoret, hvis man ikke kan få kaffe ud af den, fordi den hele tiden går i stykker? Og løber I altid tør for nye tonerpatroner til printere og kopimaskiner, fordi ingen mener, de er ansvarlige for bestillingen?

Hos GRENKE kan du ikke bare leje den nyeste teknologi til din virksomhed, med vores omfattende alt i én pakkeløsning får du en kombination af finansiering og service for at sikre problemfri drift og maksimal effektivitet. Der er fokus på dine behov, og pakken er tilpasset dine ordremængder og det ønskede serviceniveau.

Orden i papirerne

Ét apparat, én faktura for leje og service. Det gør det nemt for dig at holde styr på dine omkostninger.

Belejligt

Blot én faktura for leje og service

Personligt

Støtte fra en fast kontaktperson

Sikkert

Stærk driftssikkerhed

Attraktivt

Fordelagtige vilkår

Belejligt

Blot én faktura for leje og service

Personligt

Støtte fra en fast kontaktperson

Sikkert

Stærk driftssikkerhed

Attraktivt

Fordelagtige vilkår

Overkommelig finansiering

Industrielle plottere, vaskemaskiner – det er bare to eksempler på ting, der egner sig til at blive lejet med alt inklusiv.

Rengøringsudstyr

Sørg altid for renlighed – det er virkelig vigtigt! Men hvordan kan du klare det? Med gulvvaskere, støvsugere og højtryksrensere. Vi hjælper dig med at rydde op i omkostningerne. Med GRENKE kan du finansiere det hele.

Elcykler

Kunne du godt tænke dig at undgå at sidde fast i myldretiden og samtidig gøre noget godt for miljøet og din sundhed? Med GRENKE kan du finansiere sundhed og velvære for dine medarbejdere, hvis du giver dem mulighed for at bruge elcykler.

Kaffeautomater

En kop kaffe, der kommer ud ved et tryk på en knap, er en god måde at starte dagen. Det hjælper også med at komme i gang igen efter frokosten. Del oplevelsen med dine medarbejdere med finansiering af kaffeautomater fra os.

Værktøj, udstyr og maskiner

På dit værksted er du omgivet af udstyr og maskiner, som letter arbejdet. Lidt ligesom GRENKE – med den rette finansiering.

Frankeringsmaskiner

Din virksomhed afsender utallige breve hver dag. Det er møjsomt arbejde at sætte et frimærke på hvert enkelt brev. Derfor har du brug for en frankeringsmaskine.

Kopimaskiner, printere

Kopimaskiner og printere er hele tiden i brug på et kontor. Og derfor skal de kunne holde til noget. Men udstyr af høj kvalitet er tit meget dyre. Med GRENKE er det ikke noget problem. Du kan nemt finansiere kopimaskiner og printere.

Medicoteknisk udstyr

Det er vigtigt, du kan have tillid til det medicotekniske udstyr, du bruger. Vi vil gerne hjælpe med at finanserie det bedste udstyr til din virksomhed.

Gaffeltrucks

Det er dit job at transportere tunge ting. For at kunne gøre det har du brug for gaffeltrucks. De skal kunne holde til meget – for de skal jo transportere ting, der vejer meget, hver dag. Vi kan hjælpe dig med de tunge løft i forbindelse med finansieringen.

Multimedieudstyr

Der er brug for multimedieudstyr på mange områder. Det drejer sig både om projektorer, monitorer og storskærme samt monitorholdere, standere til hovedtelefoner og meget mere. Du kan finansiere det hele med GRENKE.

Sikkerhedsudstyr og alarmsystemer

Arbejdspladserne i din virksomhed er fulde af værdifuldt udstyr. Derfor er det nødvendigt at beskytte dem. Det kan klares med sikkerhedsudstyr, alarmsystemer og overvågningskameraer – og GRENKE tager sig af finansieringen.

Hoteludstyr

Rengøringsudstyr, hotelsoftware, værelsesindretning – når du driver et hotel, er der meget at tænke på. Men én ting, du ikke behøver bekymre dig om, er finansieringen. Det tager GRENKE sig af.

Kompressorer

Kompressorer bruges til mange forskellige ting, lige fra byggepladser til værksteder og rengøring. Uanset hvad du har brug for kompressorer til, tager vi trykket af med henblik på omkostningerne. Med GRENKE kan du nemt finansiere dit udstyr.

Audiovisuelt udstyr

Vi tænker i lyd og billeder. Før dine idéer ud i livet – alt hvad du har brug for, er det rette udstyr. GRENKE leverer en enkel måde til at finansiere kameraer, mikrofoner og belysningsudstyr.

Fitnessudstyr

Uanset om du bare har brug for en crosstrainer, eller om du skal have fornyet det hele i dit motionscenter, så er GRENKE den perfekte finansieringspartner.

Telekommunikation

Problemfri kommunikation er ofte meget vigtigt i det daglige arbejde. Derfor hjælper vi dig med at finansiere dit telekommunikationsudstyr.

IT-hardware

Mobilt udstyr uundværligt i den daglige arbejdsdag. Af mange anses det for at være det absolut vigtigste værktøj i forbindelse med deres arbejde. Men udstyr, servere og hukommelse er ikke billigt. Det ved vi godt – og vi hjælper dig med at finansiere det.

LED-teknologi

Du lyser verden op. LED-teknologi er en enestående måde at sætte fokus på forskellige områder i et rum, men den giver også fantastiske muligheder for at være kreativ og innovativ. Men det er ikke helt billigt. Vi hjælper dig. Med GRENKE er store omkostninger ikke noget problem.

Software

Du har allerede hardware og mangler software. Det kan GRENKE også finansiere

Kontormøbler

Når du planlægger en udvidelse, kan det være forbundet med store omkostninger at anskaffe nyt kontorudstyr. Du kan finansiere dine anskaffelser med GRENKE, lige fra en enkelt kontorstol til en hel reception.

POS

Salg er, det der motiverer dig – og det, der holder dig oven vande. Det kan det rigtige kassesystem hjælpe dig med. Disse systemer omfatter kasseapparater, betjeningspaneler, scannere, kvitteringsprintere og pengeskuffer. Men hvordan kan du finansiere systemet? Hos os.

1 / 20

Et eksempel på hvordan det fungerer

Du behøver ikke gøre mere

UDFORDRINGEN
Et lille advokatfirma uden egen backoffice-afdeling har brug for en ny printer af høj kvalitet til deres juridiske dokumenter.


LØSNINGEN
Advokatfirmaet leaser det nye apparat via vores Print Plan. Den omfatter finansiering og en pålidelig servicepartner, som sørger for, printeren hele tiden er klar til brug.

Vores produkter bidrager til din produktivitet

Kundetilpassede løsninger, der er lige så alsidige som dine behov.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

info

Vil du selv tage dig af service-delen?

Hvis det er tilfældet, har vi andre løsninger, som sørger for den bedst mulige finansiering til opretholdelse af din likviditet. Se selv!

Erfaring skaber tillid

Vi anser os selv for at være formidlere for entreprenører, som ønsker at nå større mål. Vi hjælper med personlig rådgivning og finansielle serviceydelser. Det har vi gjort lige siden 1978.

Omfattende alt i én pakkeløsning til små og mellemstore virksomheder

Små og mellemstore virksomheder er vores målgruppe. Derfor forstår vi dine behov. Vi kan tilbyde dig passende løsninger til finansiering af dit driftsudstyr.

Du er velkommen til at kontakte os.

info

Bliv GRENKE-partner

Produktivitet til en overkommelig enhedstakst – som partner er det virkelig noget, du kan imponere dine kunder med.

Læs mere her.

Måske disse løsninger også har din interesse?

Ambitiøse entreprenører står over for mange forskellige finansielle udfordringer.

Derfor er vores løsninger lige så forskellige: