sundhed

Dit engagement over for dine patienter er ikke det eneste, der er vigtigt – klinikkens finanser skal også være sunde. GRENKE har den helt rigtige handlingsplan til finansiering og en bedre likviditet.

De fleste institutioner inden for sundhedssektoren er underlagt særlige regler. Er dit finansielle råderum begrænset på grund af standardrater, enhedstakster og regulering? Er du presset med henblik på at gøre driften rentabel?

GRENKE giver dig mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om dit vigtige pleje- og behandlingsarbejde. Som erfaren partner inden for sundhedssektoren ved vi, hvordan vi kan stabilisere din likviditet. Uanset om du ønsker at anskaffe en praksis eller lease medicoteknisk udstyr.

Et partnerskab på lige fod

Demografiske ændringer og udvikling inden for behandlinger og lægemidler gør, at sundhedssektoren vil blive endnu vigtigere i fremtiden. Samtidig stiger efterspørgslen på innovation og effektivitet.

Det samme gør efterspørgslen på professionel finansiel rådgivning blandt læger, hospitaler og plejefaciliteter. Det er lige præcis det, vi hjælper med. Lad os tage en snak.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

Hvilken type leasing passer til dig?

Prøv det nu! Spørgsmål Resultat

Svar på tre spørgsmål og find den rette leasingløsning for dig

Der er forskellige type leasinger, som er baseret på dine investeringsbehov. Tag vores test og find hurtigt ud af, hvilken leasingløsning, der passer bedst til dig.

Foretager du investeringer flere gange om året?

Investerer du regelmæssigt i forskellige typer udstyr til din virksomhed?

Bruger du meget tid på at indgå leasing- og købsaftaler for udstyr til virksomheden?

Den rette leasingmulighed for dig er en Rammeaftale for leasing.

Du har behov for større investeringer, og du har brug for den fleksibilitet, som det indebærer. Det er lige præcis hvad du får med GRENKEs Rammeaftale for leasing, som giver dig mulighed for at lease kontorudstyr på en måde, der passer til dine behov. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Den rette leasingmulighed for dig er en Klassisk leasingaftale.

Du er på udkig efter faste afdrag, som giver dig sikkerhed i forbindelse med dine investeringsplaner, men du vil også gerne være fleksibel. Så har du fundet den rette løsning med GRENKEs Klassiske leasingaftale – det er lige præcis, hvad du har brug for. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Prøv det nu!
Ja
Nej

Kundetilpasset velvære

Tidsvarende klinik

Mere bekvem, mere effektiv, bedre forbundet – GRENKE kan hjælpe dig med at modernisere dit hospital. Vær på forkant med teknologien i en branche med korte innovationsintervaller – hvad med ikke bare at lease dit nye IT-udstyr, men også det mest avancerede medicotekniske udstyr?

Sørg for altid at have det bedste udstyr

Avanceret diagnostisk udstyr og behandlingsudstyr giver institutionen en stor fordel, hvilket gør det muligt for dig at foretage undersøgelser mere effektivt og gøre oplevelsen mere behagelig for patienterne. En Rammeaftale for leasing hjælper dig til at sørge for, din klinik altid har det nyeste udstyr.

Få dine patienter til at føle sig hjemme

Driver du en tandlægepraksis, og vil du gerne modernisere den? Indbydende omgivelser er vigtige for at få patienterne til at føle sig godt tilpas. Leasing hjælper dig med at sikre, din klinik har det nyeste udstyr og gør det nemmere for dig at planlægge dine omkostninger.

Dine behov er unikke, og det er vores finansielle rådgivning også

Har du en helt særlig anmodning?

Lad os få en snak om den. Vi hjælper dig gerne.

Populære produkter til sundhedssektoren

Er du stadigvæk i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Læs mere om vores løsninger: