serviceudbydere

Du håndterer kundernes behov på eksemplarisk vis. Men er du lige så god til at klare dine egne udfordringer, især når dine finansielle muligheder er begrænsede, og du er nødt til at reagere hurtigt? Det er ikke noget problem – takket være leasingløsninger, der passer perfekt til dig.

Måske står du i spidsen for et digitalt firma, som skal finde penge til nye laptops. Måske er du chef for et rejsebureau og overvejer at lease møbler. Eller måske har du lige åbnet et motionscenter, som skal indrettes med træningsudstyr. Uanset hvilken form for service, du tilbyder, så har de alle sammen én ting til fælles: komplet fokus på kunden. Så hvorfor skulle det samme ikke gøre sig gældende for dine finansieringsløsninger?

Løsninger, der er lavet til dig. Løsninger, der er tilgængelige hurtigt – og som fungerer. Løsninger med et venligt smil fra din personlige rådgiver. Find ud af, hvorfor vi er den rette partner for dig.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Så kundeorienteret som du er

Hvorfor bør du vælge os? Svaret er enkelt: vi er selv serviceudbydere – og det har vi været siden 1978. Vi ved, hvor vigtigt det er at træffe hurtige beslutninger, at være på forkant med kundernes behov, at vokse sammen med dem og nogen gange at overgå sig selv. Det er en fantastisk fornemmelse, synes du ikke? Få en snak med os, og nyd godt af fordelene ved vores ekspertise.

Hvilken type leasing passer til dig?

Prøv det nu! Spørgsmål Resultat

Svar på tre spørgsmål og find ud af om leasing er den rette løsning for dig

Der er forskellige type leasinger, som er baseret på dine investeringsbehov. Tag vores test og få svar på om leasing er løsningen for dig.

Foretager du investeringer flere gange om året?

Investerer du regelmæssigt i forskellige typer udstyr til din virksomhed?

Bruger du meget tid på at indgå leasing- og købsaftaler for udstyr til virksomheden?

Den rette leasingmulighed for dig er en rammeaftale for leasing.

Du har behov for større investeringer, og du har brug for den fleksibilitet, som det indebærer. Det er lige præcis hvad du får med GRENKEs Rammeaftale for leasing, som giver dig mulighed for at lease kontorudstyr på en måde, der passer til dine behov. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Den rette leasingmulighed for dig er en klassisk leasingaftale.

Du er på udkig efter faste afdrag, som giver dig sikkerhed i forbindelse med dine investeringsplaner, men du vil også gerne være fleksibel. Så har du fundet den rette løsning med GRENKEs Klassiske leasingaftale – det er lige præcis, hvad du har brug for. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Prøv det nu!
Ja
Nej

Hvad har du planer om?

Perfekt udstyret

Servere, laptops og tidsvarende software – du behøver ikke at købe det hele tiden. Du kan også lease det. På den måde kan du reagere mere fleksibelt med hensyn til kundernes behov, når du er midt i en dynamisk vækstperiode, og dit udstyr er altid tidsvarende.

Tænk stort, og voks dig større

Hvis du har store planer, bør du ikke lade finansielle bekymringer holde dig tilbage. Få den nødvendige frihed til at foretage vigtige investeringer. Vælg en Rammeaftale for leasing fra GRENKE. Så kan du lease det ønskede udstyr til fordelagtige vilkår.

Reager på nye udviklinger

Hverken du eller vi kan forudsige fremtiden, men vi kan sammen sørge for, at du er handleparat, når der kommer ny teknologi på markedet.

Sørg for, at du altid er på forkant med teknologien – både med henblik på nyt arbejde og nye kundebehov. Med en klassisk leasingaftale kan du lease tidsvarende IT-hardware, audiovisuelt udstyr og meget mere.

whitepaper

Dine behov er unikke, og det er vores finansielle rådgivning også

Har du en helt særlig anmodning?

Lad os få en snak om den. Vi hjælper dig gerne.

Populære produkter til serviceudbydere

Er du stadigvæk i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Læs mere om vores løsninger: