håndværk

Uanset om du er låsesmed, maler eller montør – som håndværker har du brug for løsninger, der sparer kontorarbejde og giver dig færre finansielle bekymringer.

Løsninger, som GRENKE kan tilbyde.

Selvom håndværksbranchen dækker mange forskellige typer arbejdsopgaver, har de det tilfælles, at der kræves værktøj i alle afskygninger. Det er kapitalkrævende og kræver en masse tid til administrativt arbejde at købe nyt udstyr. Det er synd, hvis det er i vejen for virksomhedens primære arbejde. GRENKE kan hjælpe dig i denne sammenhæng.

Vi hjælper med kundetilpassede finansieringsløsninger, så skibsbyggere kan koncentrere sig helt om den perfekte køl, så indretningsarkitekter kan holde sig opdateret på den nyeste møbelmode, og at skædderene ikke bliver distraheret fra deres designproces. Vi kan også skræddersy. Ligesom dig, går vi ikke på kompromis med kvalitet.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Sørg for, at dit håndværk er rentabelt

Dit håndværk er sikkert også din lidenskab. Sørg for din lidenskab og dit håndværk er rentabelt. Vi hjælper dig gerne, hvis du er på udkig efter en måde at investere i din virksomhed.

En af mulighederne er leasing – med kundetilpasset finansiel rådgivning inden for dit håndværk.

Hvilken type leasing passer til dig?

Prøv det nu! Spørgsmål Resultat

Svar på tre spørgsmål og find ud af om leasing er den rette løsning for dig

Der er forskellige type leasinger, som er baseret på dine investeringsbehov. Tag vores test og få svar på om leasing er løsningen for dig.

Foretager du investeringer flere gange om året?

Investerer du regelmæssigt i forskellige typer udstyr til din virksomhed?

Bruger du meget tid på at indgå leasing- og købsaftaler for udstyr til virksomheden?

Den rette leasingmulighed for dig er en rammeaftale for leasing.

Du har behov for større investeringer, og du har brug for den fleksibilitet, som det indebærer. Det er lige præcis hvad du får med GRENKEs Rammeaftale for leasing, som giver dig mulighed for at lease kontorudstyr på en måde, der passer til dine behov. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Den rette leasingmulighed for dig er en klassisk leasingaftale.

Du er på udkig efter faste afdrag, som giver dig sikkerhed i forbindelse med dine investeringsplaner, men du vil også gerne være fleksibel. Så har du fundet den rette løsning med GRENKEs Klassiske leasingaftale – det er lige præcis, hvad du har brug for. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Prøv det nu!
Ja
Nej

Hvad vil du gerne gøre?

Finansiering af dit næste foretagende

Har du drevet dit eget værksted i årevis, og vil gerne udvide? Hvis du ikke vil nå din finansielle grænse for hurtigt, så kan du lease værktøj, udstyr og meget mere med GRENKE.

Når der sker fornyelser inden for branchen

Arbejder du inden for elektroindustrien? Eller i en anden branche med lige så korte innovationsintervaller? En Rammeaftale for leasing er den perfekte leasingmulighed, hvis du ikke vil stå over for finansielle udfordringer, hver gang du vil opgradere dit udstyr.

Hurtigere finansiering er lig med bedre finansiering

Har du brug for noget bestemt udstyr for at kunne implementere et nyt produkt i din produktionsproces? En klassisk leasingaftale giver dig mulighed for at finansiere selv de mest kapitalintensive investeringer og hele tiden være på forkant med tingene.

Populære produkter til håndværk

Er du stadigvæk i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Læs mere om vores løsninger: