detailhandel

Vi gør det nemmere for dig at planlægge din kort- og mellemfristede likviditet. grenke har de perfekte løsninger.

En stadigt stigende del af omsætningen i engros- og detailhandlen genereres online. Er du klar til at håndtere de udfordringer, som fremtiden bringer? Dine kunder forventer til enhver tid højeste kvalitet samt fremragende leveringskapacitet og fleksible betalingsmuligheder. Problemet er, at det koster penge og binder likviditeten, hvilket især er en kritisk faktor inden for detailhandlen, hvor fortjenesten ofte er lille.

grenke tilbyder de rette produkter og personlig finansiel rådgivning til virksomheder inden for detailhandel. Med leasing gør vi det nemmere for dine kunder at beslutte sig for at købe noget. Det er nemt, kundetilpasset og til fordelagtige vilkår.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Hold gang i forretningen

Mange førende detailhandelsvirksomheder sætter allerede deres lid til produkter og finansiel rådgivning fra grenke. Eksempelvis når de har brug for at lease kassesystemer og kommunikationsudstyr til kontoret. Det resulterer i forbedret likviditet og nemmere planlægning.

Hvilken type leasing passer til dig?

Prøv det nu! Spørgsmål Resultat

Svar på tre spørgsmål og find ud af om leasing er den rette løsning for dig

Der er forskellige type leasinger, som er baseret på dine investeringsbehov. Tag vores test og få svar på om leasing er løsningen for dig.

Foretager du investeringer flere gange om året?

Investerer du regelmæssigt i forskellige typer udstyr til din virksomhed?

Bruger du meget tid på at indgå leasing- og købsaftaler for udstyr til virksomheden?

Den rette leasingmulighed for dig er en rammeaftale for leasing.

Du har behov for større investeringer, og du har brug for den fleksibilitet, som det indebærer. Det er lige præcis hvad du får med grenkes Rammeaftale for leasing, som giver dig mulighed for at lease kontorudstyr på en måde, der passer til dine behov. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Den rette leasingmulighed for dig er en klassisk leasingaftale.

Du er på udkig efter faste afdrag, som giver dig sikkerhed i forbindelse med dine investeringsplaner, men du vil også gerne være fleksibel. Så har du fundet den rette løsning med grenkes Klassiske leasingaftale – det er lige præcis, hvad du har brug for. Vi rådgiver dig gerne – du er velkommen til at kontakte os.

Prøv det nu!
Ja
Nej

Hvordan former du fremtiden?

Vi leverer, så du kan levere

Effektiv lagerlogistik, og dermed evnen til at levere de påkrævede mængder rettidigt og med minimal kapitalbinding, af afgørende betydning. Det kræver automatisering i vidt omfang og den nødvendige likviditet. grenke hjælper dig med leasing.

Skab kundeoplevelser

Hvad gør detailhandlen til det, den er? Først og fremmest en svimlende vifte af kundebehov og en næsten uendelig forespørgsel efter en positiv kundeoplevelse på salgsstedet. Hvis du vælger en Rammeaftale for leasing, hjælper vi dig med at føre dine idéer ud i livet, og vi sørger for, at dit udstyr altid er opdateret.

Vi gør det nemt for dig at gøre lige hvad du har lyst til

Digitalisering ændrer detailhandlen betydeligt og gør mange ting nemmere – for eksempel betaling. Hvis du vil give dine kunder nemmere betalingsmuligheder, kan du lease tidsvarende POS med en Klassisk leasingaftale.

whitepaper

Dine behov er unikke, og det er vores finansielle rådgivning også

Har du en helt særlig anmodning?

Lad os få en snak om den. Vi hjælper dig gerne.

Populære produkter til detailhandlen

Er du stadigvæk i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Læs mere om vores løsninger: