GRENKE i Danmark

GRENKE blev grundlagt i Baden-Baden i Tyskland i 1978. Vores første filial i Danmark blev åbnet i 2002.

Lad os gøre det nemt for dig

Du har alle idéerne. GRENKEs løsninger har skabt de finansielle rammer for virksomheders succes i omtrent 40 år – hurtigt, nemt og personligt.

Fleksible leasingløsninger i én pakke

Store bedrifter har ofte en ydmyg begyndelse. Det eneste, der er brug for, er at man har selvtilliden og den finansielle frihed til at føre sine idéer ud i livet.

 

Hos GRENKE er vi entreprenører hele vejen igennem. Derfor vil vi gerne vove noget og give vores kunder nogle muligheder. Uanset om du ønsker at lease højteknologisk IT-udstyr eller hele din kontorindretning, kan GRENKE Danmark hjælpe dig med det og meget mere. Engageret administration af utallige små aftaler er vores speciale. Vi gør processen personlig og arbejder med den samme entreprenørånd, som vi ved også driver dig.

 

I årenes løb har vi ageret efter vores motto ”Fast. Forward. Finance”, hvilket har gjort os til en af branchens førende virksomheder. Vi fortsætter med at arbejde utrætteligt på at udvikle nye løsninger for at hjælpe vores kunder.

GRENKE Denmark i tal

GRENKE Danmark er din lokale partner, uanset hvor du er. Tallene taler for sig selv:

2002
GRENKE Danmark har hovedsæde i Herlev.
1
Erhverv: leasing
4
Filialer i Danmark
317
millioner
Ny omsætning i DKK*
36
Medarbejdere i Danmark

* Totale anskaffelsesomkostninger for nyligt anskaffede leasing af udstyr og finansiering af start-ups i GRENKE-gruppen inklusiv franchisepartnere i 2019.

GRENKE i nærheden af dig

Det er nemt at finde os. Vælg dit land, og indtast din position, så får du kontaktoplysningerne til den nærmeste GRENKE-filial.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

De seneste nyheder

22

jan 2021

Få leaset dit næste udstyr gennem GRENKE Danmark

Fordele ved leasing af udstyr Det kan være en dyr affære at investere i udstyr, der også indebærer løbende vedligeholdelse. Det har derfor betydning for din virksomheds drift, hvordan du vælger at ...

24

nov 2020

Enkel og hurtig finansiel leasing i et af Europas førende leasingselskaber inden for it-udstyr

Siden 1978 har vi hjulpet større og mindre virksomheder i over 30 lande med at investere i nyt udstyr, uden at virksomhederne mister deres finansielle styrke. Hos GRENKE tilbyder vi en attraktiv fi...

Noget andet, du måske er interesseret i

GRENKE Denmark hjælper dig gerne med vores erfaring, ekspertise og absolutte engagement. Læs mere her – eller få en snak med os.