Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Fr 9:00 - 15:00

Salgssupport

Nogle kunder har ikke mulighed for at foretage kontantkøb. For at sikre at de ikke forlader dig uden af afslutte en handel, kan du blot tilbyde dem andre former for finansiering.

Bedre præstationer, øget indtægt

Giv dine kunder mere fleksible muligheder. Det gør sig betalt i form af øgede indtægter og mere loyale kunder.

Det kan vi hjælpe dig med

Vi har et bredt udbud af finansieringsløsninger, lige fra leasing til leje. Det giver kunderne mulighed for at vælge, hvordan de ønsker at betale, når de gør brug af vores serviceydelser. Det vil sige, at du kan hjælpe med at give dem finansiel frihed – og give mulighed for øget omsætning.
Men det er ikke det hele. Vi understøtter dig ikke bare med vores ydelser, vi hjælper dig også med rådgivning og støtte, når du har brug for det.

Fordelene ved en hjælpende hånd

Du kan nå dine mål, hvis du har den rette hjælp bag dig. Så enkelt er det. Men hvad kan du ellers få hjælp til?

Personligt

Du er velkommen til at kontakte din kontaktperson med spørgsmål.

Transparent

Maksimal gennemskuelighed – fra indledende kontakt til en underskrevet kontrakt.

Hurtigt

Korte behandlingstider og hurtig betaling inden for 24 timer.

Pålidelig

Årtiers erfaring inden for finansielle sager.

Personligt

Du er velkommen til at kontakte din kontaktperson med spørgsmål.

Transparent

Maksimal gennemskuelighed – fra indledende kontakt til en underskrevet kontrakt.

Hurtigt

Korte behandlingstider og hurtig betaling inden for 24 timer.

Pålidelig

Årtiers erfaring inden for finansielle sager.

Mere end bare finansiering

Vores support rækker ud over vores produkter.
Har du brug for en hjælpende hånd til at skabe omsætning? Vi hjælper gerne. Har dine kunder særlige behov? Vi hjælper dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilke finansieringsmuligheder du har, så hjælper vi dig gerne. Vores GRENKE kontaktperson hjælper dig også gerne med at gennemføre konsultationsmøder med kunderne.

Men vi kan langt mere. Nogle kundeanmodninger kræver hurtige løsninger. Vi lader dig ikke stå alene med dem. Hvis en kunde for eksempel har brug for mange produkter med kort varsel, hjælper vi dig med forudfinansieringen.

På den måde kan du give dine kunder omfattende hjælp.

Dit produkt, vores finansiering

Tror du ikke, at du kan få finansiering til dit produkt? Vi overbeviser dig om det modsatte. Tag et kig på vores liste over tilgængeligt finansieringsudstyr – du finder helt sikkert dit produkt på listen.

Audiovisuelt udstyr

Vi tænker i lyd og billeder. Før dine idéer ud i livet – alt hvad du har brug for, er det rette udstyr. grenke leverer en enkel måde til at finansiere kameraer, mikrofoner og belysningsudstyr.

Kontormøbler

Når du planlægger en udvidelse, kan det være forbundet med store omkostninger at anskaffe nyt kontorudstyr. Du kan finansiere dine anskaffelser med grenke, lige fra en enkelt kontorstol til en hel reception.

Fitnessudstyr

Uanset om du bare har brug for en crosstrainer, eller om du skal have fornyet det hele i dit motionscenter, så er grenke den perfekte finansieringspartner.

Hoteludstyr

Rengøringsudstyr, hotelsoftware, værelsesindretning – når du driver et hotel, er der meget at tænke på. Men én ting, du ikke behøver bekymre dig om, er finansieringen. Det tager grenke sig af.

LED-teknologi

Du lyser verden op. LED-teknologi er en enestående måde at sætte fokus på forskellige områder i et rum, men den giver også fantastiske muligheder for at være kreativ og innovativ. Men det er ikke helt billigt. Vi hjælper dig. Med grenke er store omkostninger ikke noget problem.

Kompressorer

Kompressorer bruges til mange forskellige ting, lige fra byggepladser til værksteder og rengøring. Uanset hvad du har brug for kompressorer til, tager vi trykket af med henblik på omkostningerne. Med grenke kan du nemt finansiere dit udstyr.

Kopimaskiner, printere

Kopimaskiner og printere er hele tiden i brug på et kontor. Og derfor skal de kunne holde til noget. Men udstyr af høj kvalitet er tit meget dyre. Med grenke er det ikke noget problem. Du kan nemt finansiere kopimaskiner og printere.

Multimedieudstyr

Der er brug for multimedieudstyr på mange områder. Det drejer sig både om projektorer, monitorer og storskærme samt monitorholdere, standere til hovedtelefoner og meget mere. Du kan finansiere det hele med grenke.

Rengøringsudstyr

Sørg altid for renlighed – det er virkelig vigtigt! Men hvordan kan du klare det? Med gulvvaskere, støvsugere og højtryksrensere. Vi hjælper dig med at rydde op i omkostningerne. Med grenke kan du finansiere det hele.

Sikkerhedsudstyr og alarmsystemer

Arbejdspladserne i din virksomhed er fulde af værdifuldt udstyr. Derfor er det nødvendigt at beskytte dem. Det kan klares med sikkerhedsudstyr, alarmsystemer og overvågningskameraer – og grenke tager sig af finansieringen.

Værktøj, udstyr og maskiner

På dit værksted er du omgivet af udstyr og maskiner, som letter arbejdet. Lidt ligesom grenke – med den rette finansiering.

Elcykler

Kunne du godt tænke dig at undgå at sidde fast i myldretiden og samtidig gøre noget godt for miljøet og din sundhed? Med grenke kan du finansiere sundhed og velvære for dine medarbejdere, hvis du giver dem mulighed for at bruge elcykler.

Software

Du har allerede hardware og mangler software. Det kan grenke også finansiere

Kaffeautomater

En kop kaffe, der kommer ud ved et tryk på en knap, er en god måde at starte dagen. Det hjælper også med at komme i gang igen efter frokosten. Del oplevelsen med dine medarbejdere med finansiering af kaffeautomater fra os.

Frankeringsmaskiner

Din virksomhed afsender utallige breve hver dag. Det er møjsomt arbejde at sætte et frimærke på hvert enkelt brev. Derfor har du brug for en frankeringsmaskine.

Telekommunikation

Problemfri kommunikation er ofte meget vigtigt i det daglige arbejde. Derfor hjælper vi dig med at finansiere dit telekommunikationsudstyr.

Medicoteknisk udstyr

Det er vigtigt, du kan have tillid til det medicotekniske udstyr, du bruger. Vi vil gerne hjælpe med at finanserie det bedste udstyr til din virksomhed.

POS

Salg er, det der motiverer dig – og det, der holder dig oven vande. Det kan det rigtige kassesystem hjælpe dig med. Disse systemer omfatter kasseapparater, betjeningspaneler, scannere, kvitteringsprintere og pengeskuffer. Men hvordan kan du finansiere systemet? Hos os.

Gaffeltrucks

Det er dit job at transportere tunge ting. For at kunne gøre det har du brug for gaffeltrucks. De skal kunne holde til meget – for de skal jo transportere ting, der vejer meget, hver dag. Vi kan hjælpe dig med de tunge løft i forbindelse med finansieringen.

IT-hardware

Mobilt udstyr uundværligt i den daglige arbejdsdag. Af mange anses det for at være det absolut vigtigste værktøj i forbindelse med deres arbejde. Men udstyr, servere og hukommelse er ikke billigt. Det ved vi godt – og vi hjælper dig med at finansiere det.

1 / 20

Bliv en af vores partnere

Vil du gerne tilbyde dine kunder flere finansieringsmuligheder? Så kontakt os.

Find en filial

Vi er aldrig langt væk.

Vælg et sted

Du får vist de relevante kontaktoplysninger.

Anmod om at blive partner

Kontakt os.

Find en filial

Vi er aldrig langt væk.

Vælg et sted

Du får vist de relevante kontaktoplysninger.

Anmod om at blive partner

Kontakt os.

Løsninger, der dækker alle dine behov

Leasing og leje er ikke alt, hvad vi kan. Læs mere om vores løsninger.

Serviceadministration

Kombinationen gør forskellen: du kan tilbyde dine kunder finansiering og service i en og samme pakke.